زنان؛ ۹۲ درصد بافندگان فرش دست باف در گيلان
برچسب: ،
ادامه مطلب
كشف بيش از ۹ تن مواد اوليه پتروشيمي قاچاق در شهرستان ري
شهرري -ايرنا - رييس صنعت، معدن و تجارت شهرستان ري از كشف ۹ تن و ۶۰۰ كيلوگرم مواد اوليه پتروشيمي به ارزش چهار ميليارد و ۱۶۹ ميليون ريال در اين شهرستان خبر داد.
موسي احمدي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: در راستاي طرح بازرسي از انبارهاي اين شهرستان جهت مبارزه با كالاي قاچاق و ثبات اقتصادي ماموران اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزيرات حكومتي و اتاق اصناف ري موفق به كشف و شناسايي اين انبار شدند.
احمدي با بيان اينكه تخلف در زمينه اخفاء و امتناع از عرضه انجام شده است، افزود: فرد متخلف به تعزيرات حكومتي معرفي و جريمه در نظر گرفته شده براي اين پرونده از سوي تعزيرات مشخص خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه بيشترين تعداد انبارهاي استان تهران و حتي كشور در شهرستان ري قرار دارد، خاطرنشان كرد: كار نظارت و پايش انبارهاي اين شهرستان توسط گشتهاي مشترك اداره تعزيرات حكومت ي، اداره صمت و اتاق اصناف انجام ميشود.
شايد بخواهيد بخوانيد: قاليشويي در نارمك
احمدي با بيان اينكه در زمينه تخلف در حوزه قاچاق بدون كمترين اغماضي برخورد انجام ميشود، ادامه داد: اداره تعزيرات حكومتي شهرستان ري در راستاي مبارزه با قاچاق كالا و كنترل بازار روزانه تيمهاي بازرسي به اصناف، انبارها، كارخانهها و مراكز توليدي اختصاص داده كه به صورت مستمر و هماهنگ اقدام به بازرسي ميكنند.
شهرستان ري (به مركزيت شهرري) با جمعيتي بيش از يك ميليون نفر در جنوب استان تهران واقع شده كه داراي پنج شهر شهرري، باقرشهر، كهريزك، قيامدشت و حسن آباد است.
به گزارش ايرنا، شهرستان ري با برخورداري از ۵۶ اتحاديه توزيعي، توليدي و خدماتي و ۱۰ هزار واحد صنعتي و صنفي از جمله شهرك صنعتي شمس آباد، كارخانه سيمان و كارگاه هاي توليدي و خدماتي اعم از سنگ بري، شيشه و سفال، آجرپزي، كارگاه قاليبافي و قاليشويي، كشتارگاه دام و طيور به عنوان قطب كار و توليد در پهنه جنوب تهران مطرح است.
مقالات ديگر:
تهران - ايرنا - رئيس پليس امنيت اقتصادي تهران اعلام كرد: تعدادي تبسنج قاچاق به ارزش پنج ميليارد و ۴۰۰ ميليون ريال در يك قاليشويي جنوب پايتخت و همچنين ۶۶ تن شكر احتكار شده در شهرستان بهارستان كشف شد.
به گزارش روز پنجشنبه ايرنا از پايگاه خبري پليس، سرهنگ علي ولي پور در باره كشف تبسنجهاي قاچاق اظهار داشت: در پي دريافت خبري مبني بر اينكه مالك قاليشويي در حوالي كمربندي دوم تهران مقادير كالاي قاچاق دپو و جمعآوري كرده است، بررسي موضوع در دستور كار تيمي از كارآگاهان پايگاه جنوب پليس امنيت اقتصادي قرار گرفت.
وي افزود: تيمي از كارآگاهان به نشاني اعلامي اعزام شدند و هويت دقيق مالك قاليشويي را شناسايي و به دست آوردند، متهم مقادير فراواني تبسنج ديجيتالي در اين مكان دپو و جمعآوري كرده است.
اين مسئول خاطرنشان كرد: نتيجه تحقيقات انجام شده به مرجع قضايي منعكس و دستور دستگيري متهم و بازرسي از قاليشويي اخذ شد.
رئيس پليس امنيت اقتصادي تهران با اشاره به اينكه در اين رابطه مالك قاليشويي دستگير شد، اظهارداشت: در بازرسي از داخل قاليشويي تعداد ۸۴۰ تب سنج ديجيتالي فاقد بارنامه و مجوزهاي قانوني كشف شد.
وي با بيان اينكه متهم به قاچاق بودن كالاها اعتراف كرد، گفت: كارشناسان ارزش ريالي اموال كشف شده را ۵ ميليارد و ۴۰۰ ميليون ريال برآورد كردهاند.
وليپور با بيان اينكه كالاي كشف شده تحويل سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليكي تهران شد، افزود: متهم پس از تحقيقات تكميلي براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد.
كشف ۶۶ تن شكر احتكار شده در شهرستان بهارستان
فرمانده انتظامي غرب استان تهران اظهارداشت: در پي دريافت اخبار و اطلاعاتي مبني بر احتكار شكر در داخل انبار فروشگاهي در سه راه آدران شهرستان بهارستان بررسي موضوع در دستور كار پليس قرار گرفت.
سردار كيوان ظهيري گفت: ماموران بلافاصله براي بررسي موضوع وارد عمل شده و پس از هماهنگي قضايي نسبت به بازرسي محل دپوي محموله شكر اقدام كردند.
وي با اشاره به اينكه ماموران در بازرسي از انبار فروشگاه موفق به كشف ۶۶ تن شكر احتكار شده شدند، افزود: طبق نظر كارشناسان، ارزش محموله كشف شده به ۶ ميليارد و ۶۰۰ ميليون ريال ميرسد.
فرمانده انتظامي غرب استان تهران ضمن تقدير از همكاري و تعامل مردم با پليس، تاكيد كرد: پليس با تمام توان و به كارگيري حداكثري امكانات خود با پديده شوم احتكار و قاچاق كالاهاي اساسي و ارزاق عمومي مردم مبارزه خواهد كرد.
براساس اعلام پايگاه خبري پليس، در اين راستا يك متهم دستگير و براي سير مراحل قانوني تحويل مرجع قضايي شد.
اعتراف به ۱۰۰ فقره سرقت لوازم داخل خودرو
معاون مبارزه با سرقت وسايل نقليه پليس آگاهي تهران از دستگيري سارق حرفهاي لوازم داخل خودرو در گشتزنيهاي انتظامي و اعتراف وي به يكصد فقره سرقت خبر داد و گفت: بيست و نهم مهرماه امسال كارآگاهان اداره گشت پليس آگاهي حين گشتزني در محدوده خيابان مولوي به يك دستگاه خودروي پرايد نقرهاي رنگ به رانندگي مرد جواني مظنون شدند.
سرهنگ كارآگاه سيدشمسالدين ميرزكي افزود: افسرگشت براي بررسي موضوع پلاك انتظامي خودرو را استعلام كرد كه مشخص شد خودرو سرقتي بوده و داراي سابقه ثبت سرقت از محدوده كلانتري تهرانپارس است و خودرو در نهم مهرماه سرقت شده است.
وي با بيان اينكه سارق به محض مشاهده گشت انتظامي آگاهي با افزايش سرعت و انجام حركات نمايشي از محل گريخت، اظهارداشت: عمليات تعقيب و گريز آغاز و كارآگاهان موفق شدند در يك عمليات ضربتي سارق ۳۶ ساله را دستگير و در بازرسي از صندوق عقب خودرو، سه دستگاه باتري، يك دستگاه پخش، زاپاس و آچار و چك مسروقه كشف كنند و متهم براي تحقيقات تكميلي به اداره بيستم انتقال يافت.
ميرزكي با اشاره به اينكه متهم در بازجوييهاي پليسي به يكصد فقره سرقت لوازم داخل اعتراف كرد، گفت: تاكنون ۴۷ تن از مالباختگان شناسايي شده و متهم با دستور بازپرس پرونده براي كشف جزئيات پرونده در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار دارد.
مقالات ديگر:
قاليشويي
رئيس اتحاديه قاليشويان تهران درباره افزايش نرخ اظهار داشت: هر واحد بر اساس كيفيت خدمات و مواد مصرفي نرخهاي پيشنهادي خود را به اتحاديه ارائه ميدهد و براي هر واحد، نرخهاي پيشنهادي كارشناسي ميشود.
به گزارش مشرق، حميد محمدي درباره افزايش نرخ قاليشويان نسبت به سال گذشته گفت: قيمتها تغييري نداشته است، سال گذشته براي شستشوي هر متر مربع نرخ مشخصي وجود داشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت نرخ واحدي را براي شستن هر متر مربع فرش دستبافت، ماشيني، موكت و... اعلام ميكرد، اما طي سال جاري از شمول نرخ گذاري اين سازمان خارج شديم و واحدهاي صنفي خودشان اقدام به قيمتگذاري ميكنند.
وي ادامه داد: هر واحد بر اساس كيفيت خدمات و مواد مصرفي نرخهاي پيشنهادي خود را به اتحاديه ارائه ميدهد و براي هر واحد با توجه به هزينههاي قاليشويي در آنجا، نرخهاي پيشنهادي كارشناسي ميشود.
محمدي كمسرخ افزود: بدين ترتيب كيفيت خدمات و قيمت تمام شده رقابتي است و نسبت به سال گذشته نرخ گذاري خدمات پايينتر است تا بتوانند مشتري بيشتري جلب كنند، بازرسان نيز بر واحدها نظارت دارند.
رئيس اتحاديه قاليشويان تهران با تاكيد بر انتخاب قاليشويي مجوزدار براي دريافت خدمات گفت: اگر مشتريان به قاليشويان مجوزدار براي دريافت خدمات مراجعه كنند، در صورت بروز خسارت ميتوانند از واحد صنفي موردنظر شكايت كنند، اما اگر به قاليشويان بدون مجوز مراجعه كنند مشكلات قابل پيگيري نيستند. برخي افراد بدون داشتن مجوز در ماههاي پاياني سال بوسيله تراكت و قيمتهاي پايين مردم را فريب ميدهند كه خسارتهاي جبران ناپذيري براي مشتريان در پي دارد و حتي منجر به سرقت ميشود، ۹۰ درصد شكايات مربوط به واحدهاي صنفي غيرمجاز است.
وي درباره انتخاب قاليشويي مجوزدار از سوي مشتريان گفت: فهرستي بالغ بر ۳۷۰ قاليشويي مجاز در سطح پايتخت روي سايت اتحاديه معرفي شده است. مردم ميتوانند با مراجعه به سايت اتحاديه، ليست قاليشويان مجاز تهران را دريافت و قاليشويي موردنظر خود را انتخاب كنند و يا با تلفنهاي اتحاديه تماس و تائيديه قاليشويي منتخب خود را بگيرند تا براي آنها مشكلي پيش نيايد. رئيس اتحاديه قاليشويان با اشاره به شايعاتي با مضمون اسنپ قاليشويي هشدار داد و تاكيد كرد: ارائه خدمات بوسيله اسنپ امكانپذير نيست زيراكه در جابجايي مسافر بوسيله اسنپ خدمات رساني و دريافت وجه در يك زمان انجام ميشود، اما در اسنپ قاليشويي ارائه خدمات زمانبر است و ممكن است افراد غير مجاز كه جا و مكان مشخصي نيز ندارند دست به اين كار بزنند از اين رو مردم فرشهاي خود را براي شستوشو به قاليشويان مشخص شده در سايت اتحاديه بدهند تا اگر اتفاقي هم افتاد، بتوان به راحتي از طريق اتحاديه آن را پيگيري و با متخلفان برخورد كرد.
وي تصريح كرد: بيشتر واحدهاي مجاز در صورت مواجه با مشكل و يا وارد شدن خسارت، نسبت به رفع عيب و مشكل پيش آمده و همچنين جلب رضايت مشتريان اقدام ميكنند؛ بروز مشكلاتي، چون تداخل رنگ قالي نيز با كارشناسي فرش توسط كارشناسان مربوطه قابل پيگيري است.
منبع: جام جم