ريسندگي نخ تا پاشيدن رنگ روي رخسار فرش
تاج پور كارآفرين خوزستاني گفت: در ابتدا براي شروع كار با سرمايهاي در حدود ۱۵۰ ميليون تومان از طريق وام و فروختن طلاهايم كار را شروع كردم، ۱۰ دستگاه ريسندگي پشم خريداري و چند دار قالي تهيه كردم.
او ميگويد: زنان روستايي حومه و اطراف روستاي خواجه آباد لالي در كارگاه قاليبافي مشغول به كار هستند تاكنون بيش از ۱۰۰ قالي و دست بافته تهيه و به فروش رفته است.
به گفته او علاوه بر آن خيليها پاي دار قالي در خانه خود مشغول به كار هستند و با عطر زندگي نقش و نگار بر تار و پود فرشها ميزنند و اين هنر زيبا را نهادينه ميكنند تا آيندگان شان، دختران و زنان خانواده خود را هم به اين هنر فرهنگي علاقهمند كنند وفرش قرمز پاي آرزوهايشان پهن كنند.
بيشتر بخوانيد : قاليشويي پيروزي
بانو تاج پور به عنوان كارآفرين برتر بسيج سازندگي در لالي شناخته شده و در جشنواره مالك اشتر از او تقدير بعمل آمد او هرساله در نمايشگاههاي اقتصاد مقاومتي بسيج سازندگي حضور يافته و محصولات توليدي خود در زمينه قاليبافي و محصولات سنتي را به نمايش عموم گذاشته و به فروش ميرساند.
بيشتر بخوانيد : فروش سم حشرات
به گفته اين كارآفرين قاليچه، تابلو فرش، قالي، شيردنگ، موج و... در كارگاه زنان روستايي سرخوش لالي بافته و در سطح استان و استان چهارمحال و بختياري فرستاده ميشوداز سيستان و بلوچستان هم طرفدارهاي براي ديدن و خريد اين دستبافتهها آمده اند، البته همچنان به معرفي و بازاريابي بيشتر نيازمند است تا شناخته شده و ديگران هم ارزش و بهاي اين هنر ماندگار را بدانند.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
برچسب: ،