آيا صادرات فرش دوباره جان ميگيرد؟
آيا صادرات فرش دوباره جان ميگيرد؟
رييس مركز ملي فرش ايران در جلسه شوراي سياستگذاري فرش، ايجاد پايانههاي صادراتي فرش دستباف را ضروري دانست و اعلام كرد كه دستورالعمل اقدامات تابآوري اقتصادي اصناف حوزه فرش در دوران كرونا و پساكرونا تهيه و پيگيري شده است.
به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين و به نقل از شاتا، فرحناز رافع در اين جلسه كه با حضور جواد كلاهدوزان (بازرس ويژه وزير صمعت، معدن و تجارت (صمت)، صادركنندگان، توليدكنندگان و فعالان حوزه فرش دستباف در محل مركز ملي فرش ايران برگزار شد، اضهار كرد: ۱۵ برنامه عمليات بر اساس هفت محور برنامههاي وزارت صمت براي سال جهش توليد تدوين شده است و امسال اين برنامهها را مورد پيگيري قرار خواهيم داد كه راه اندازي شتابدهندههاي استاني كليدي ترين آنها است. همچنين مركز ملي فرش ايران در ۱۳ برنامه ديگر از ۱۵ برنامه امسال به عنوان همكار در پروژه هاي هدفگذاري شده وزارت صنعت، معدن و تجارت فعاليت و همكاري خواهد داشت.
وي افزود: در سه ماه گذشته تفاهمنامه همكاري با بانك توسعه تعاون منعقد شد و ستاد شوراي راهبردي فرش دستباف را تشكيل داديم كه دبير اين ستاد اتحاديه صادركنندگان فرش دستباف خواهد بود و جلسات ستاد نيز به صورت منظم هر هفته روزهاي سهشنبه برگزار مي شود.
نگاه ويژه به ظرفيتها و توانمنديهاي بخش خصوصي
رييس مركز ملي فرش ايران با اعلام اينكه اتحاديه صادركنندگان فرش دستباف بازوي قدرتمندي در كنار مركز ملي فرش است، گفت: در حال حاضر دغدغه اصلي من قاليبافان هستند و بر اساس تاكيدات وزير صنعت، معدن و تجارت و قائم مقام وزير در امور بازرگاني با تعامل با بخش خصوصي حركت خواهيم كرد و به ظرفيتها و توانمنديهاي بخش خصوصي نگاه ويژهاي خواهيم داشت.
رافع، پيگيري و تصويب قانون حمايت از قاليبافان در نهاد رياست جمهوري و عضويت فرش در شوراي عالي صادرات را از ديگر اقدامات سه ماه اخير عنوان كرد و افزود: دستورالعمل اقدامات تاب آوري اقتصادي اصناف حوزه فرش در دوران كرونا و پساكرونا تهيه و پيگيري شده است و سند راهبردي برنامههاي پروژههاي مركز ملي فرش تا افق ۱۴۰۰ نيز تدوين شده است.
ضرورت ايجاد پايانه هاي صادراتي فرش دستباف
وي در بخش ديگري از سخنان خود ايجاد پايانههاي صادراتي فرش دستباف را ضروري دانست و گفت: ايجاد پايانه هاي صادراتي كه در برگيرنده شبكه فروش، شو رومها و حتي قاليشوييهاي تخصصي است كه در كنار ايجاد مشوقهاي لازم در اين حوزه در دستور كار است.
رييس مركز ملي فرش ايران همچنين از راهاندازي كارگروههاي مختلف تخصصي براي پيشبرد اهداف و برنامهها در آينده خبر داد و تصريح كرد كه در اين كارگروهها به موضوعاتي از جمله ايجاد پايانههاي صادراتي، راه اندازي شتابدهنده و ديگر برنامههاي مركز پرداخته خواهد شد.
همچنين در اين جلسه برخي از صادركنندگان، توليدكنندگان و فعالان حوزه فرش دستباف به بيان مهمترين نقطه نظرات خود در اين حوزه پرداختند.
برچسب: ،