قاليشويي فارسي قاليشويي فارسي .

قاليشويي فارسي

نجات ۳ نفر با تلاش آتش نشانان همداني

نجات ۳ نفر با تلاش آتش نشانان همداني

رئيس سازمان آتش نشاني همدان از نجات ۳ نفر با تلاش آتش نشانان اين شهر خبر داد.

نجات ۳ نفر با تلاش آتش نشانان همدانيبه گزارش خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، صادق پور سينا، رئيس سازمان آتش نشاني همدان گفت: طبق اعلام مركز پيام و كنترل فرماندهي عمليات ديروز، ۲ عمليات اطفاي حريق و ۴ عمليات امداد و نجات حاصل تلاش فرشتگان نجات شهر همدان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

شايد بخواهيد بخوانيد: دندانپزشكي در كرونا

او افزود: عمليات‌هاي انجام شده در اين تاريخ ۲ مورد آتش سوزي شامل حريق قاليشويي در علاقبنديان و حريق ضايعات در خيابان بوعلي بوده است.

 

رئيس سازمان آتش نشاني همدان با بيان اينكه همچنين ۴ مورد عمليات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در آسانسور در پاستور، نجات افراد محبوس شده در منزل در شهرك مدني، نجات حيوانات در عباس آباد و تست گاز منوكسيد كربن در شهيد زماني توسط آتش نشانان به انجام رسيد، ادامه داد: در اين عمليات‌ها ۳ نفرهم با تلاش آتش نشانان نجات يافتند.

 

شهروندان ۳۳۹ بار با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند كه از اين تعداد تماس ۶ مورد منجر به عمليات شده، ۱۰ تماس جهت مشاوره و راهنمايي، ۴۰ تماس اشتباه و متاسفانه ۲۸۳ مورد ايجاد مزاحمت بوده است.

 

مقالات ديگر:

قاليشويي نياوران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۵۸:۳۵ توسط:ادمين موضوع:

بلاتكليفي در بازآفريني محوطه نمايشگاه بين‌المللي سابق اصفهان

بلاتكليفي در بازآفريني محوطه نمايشگاه بين‌المللي سابق اصفهان

اصفهان- ايرنا- هنوز تصميم گيري براي بازآفريني محوطه نمايشگاه اطراف پل شهرستان اصفهان نشده كه نظرات مختلفي در اين ارتباط مطرح شده است و به تاكيد كارشناسان براي تحقق اين مهم بايد كار كارشناسي انجام تا اين مكان به بهترين فضاي شهري تبديل شود.

 

به گزارش ايرنا، درست پنجم شهريور ماه سال ۹۴ بود كه نمايشگاه بين المللي استان اصفهان با حضور محمدجواد ظريف وزير امور خارجه، استاندار و شهردار وقت اصفهان در محل روشن دشت از توابع شرق اصفهان كلنگ زني و در آذر ماه سالجاري به بهره برداري رسيد.

 

تا پيش از اين نمايشگاه بين المللي اصفهان در محل پل تاريخي شهرستان برگزار مي شد، جايي كه به زعم خيلي از مسئولان و مردم شايد جاي مناسب براي برگزاري نمايشگاه نبود.

شايد بخواهيد بخوانيد: قاليشويي در جشنواره

 سابقه پيدايش نمايشگاه پل شهرستان دقيق بر مي گردد به سال ۱۳۷۱، يعني زماني كه يك سيرك ايتاليايي براي نمايش آنجا چادر زد و با اين اقدام نطفه پيدايش و توسعه فضايي نمايشگاه را در ذهن مديران وقت ايجاد كرد.

 

در واقع  چادرِ بجاي مانده از سيرك، نقطه عطف انجام ساير اقدامات كالبدي قرار گرفت و در سالهاي بعد سوله‌هاي نمايشگاهي بدون برنامه از پيش انديشيده شده در پي هم احداث شدند تا از اين طريق نياز شهر و صنــــايع به داشتن نمايشگاهي بزرگ بر طرف شود.

 

كاربري فراشهري و بزرگ؛ مقياس جديد نقش كاركردي، هويتي و تاريخي پل شهرستان را به كلي به هم ريخت و آن را تبديل به مهجورترين پل اصفهان نمود به طوري كه برغم وجود ارزشهاي قابل توجه معماري و تاريخي، جايگاه اين پل به عنوان يك عنصر هويت بخش شهري در حد يك گذر دسترسي به ورودي مهمان ناخوانده يعني محوطه نمايشگاه تقليل يافت.

 

از سويي در طي اين سالها، محله هاي اطراف اين محوطه نمايشگاه كه در گذشته به محله خارج شهر و محروم و به روستا بي شباهت نبود، در تغيير و تحولات شهري با تاثير از موقعيت اقتصادي و اجتماعي اين محل نمايشگاهي چهره اي تازه يافت و به يكي از مناطق خوب شهري تبديل شد.

بيشتر بخوانيد: قاليشويي منطقه ۱

رونق فعاليت نمايشگاهي، استقبال شهروندان اصفهاني و توسعه نمايشگاه هاي پرمخاطب و در پي آن محوطه سازي پاركينگ و ساماندهي اطراف آن موجب شد يك سري از مشاغل در مجاورت و يپرامون اين نمايشگاه شكل بگيرد.

 

حال با ساخت نمايشگاه دائمي بين المللي اصفهان و برگزاري مهمترين نمايشگاه هاي داخلي و خارجي، محل قبلي نمايشگاه  نامشخص و بي استفاده استفاده مانده است، ظرفيتي كه بدون شك از لحاظ جايگاه و موقعيت اهميت بسيار زيادي در آن جغرافياي محلي دارد.

تصميمي براي كاربري نمايشگاه پل شهرستان گرفته نشد

 

در حالي پروژه انتقال نمايشگاه بين المللي اصفهان از ماه گذشته به طور رسمي بهره برداري شده است كه مسئولان امر هيچ تصميم قطعي و درستي طي اين چندين سال گذشته در خصوص استفاده از كاربري اين محل نگرفته اند.

 

مدتي پيش علي يار محمديان مديرعامل شركت نمايشگاه‌هاي بين‌المللي اصفهان در خصوص تغييركاربري نمايشگاه سابق در پاسخ به خبرنگار ايرنا گفت: براي كاربري اين نمايشگاه هنوز تصميم گيري نهايي گرفته نشده زيرا شركت نمايشگاه ۲ سهامدار شهرداري با ۶۷ درصد و اتاق بازرگاني۳۳ درصد سهام دارد كه بايد در مورد تغييركاربري آن تصميم گيري كنند كه هنوز در اين زمينه نظري اعلام نشده است.

 

بايد تبديل به فضاي شهري شود

 

در اين پيوند، حجت الله غلامي معاون هماهنگي امور عمراني استاندار اصفهان در گفت و گو با ايرنا در خصوص تصميم گيري راجع به  محل سابق نمايشگاه اصفهان گفت: ما اعتقاد داريم اين محل بايد حداقل كارگزاري ممكن را داشته و تبديل به فضاي شهري شود.

 

وي افزود: با توجه به انتقال نمايشگاه به محل جديد، انتظار داريم اين محل همانند پروژه هايي كه قبلا شهربازي بود و بعد تبديل به فضاي شهري شد، چنين كاربري داشته باشد اما اگر پيشنهاداتي در خصوص كاربري آن وجود داشته باشد در جلسات مطرح و تصميم گيري مي كنيم.

 

بهترين تصميم براي كاربري نمايشگاه پل شهرستان

 

همچين عليرضا نصر رئيس شوراي اسلامي شهر اصفهان در حاشيه افتتاح نمايشگاه بين المللي اصفهان گفت؛ كه هنوز تصميمي براي كاربري نمايشگاه بين المللي پل شهرستان اتخاذ نشده است و گزينه‌هايي اعم از كاربري كارآفريني، موزه فرش، توسعه فضاي سبز براي اين مكان مطرح شده است كه با توجه به همجواري با تپه اشرف اين اطمينان خاطر را به شهروندان مي‌دهيم كه بهترين تصميم براي كاربري نمايشگاه فعلي توسط مديريت شهري اتخاذ شود.

 

حال با اين اوصاف مسئولان، بايد دقيق تر و كارشناسي تر به احيا و بازآفريني محل نمايشگاه سابق اصفهان نگاه كنند، ناگفته نماند كه  مجاورت با موقعيت تاريخي تپه اشرف در محوطه اين مكان مي تواند هم به عنوان تهديد و هم به عنوان يك فرصت محسوب مي شود كه به طور قطع بايد لحاظ شود و براي رسيدن به اين نقطه بايد ديد در پيشينه تاريخي اين پل و محوطه اطراف چه كاربري داشته است؟

 

ادامه مطلب


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۲۵:۲۴ توسط:ادمين موضوع:

تحقق ۱۰۸ درصدي ايجاد شغل در شهرستان ري

شهرري - ايرنا - فرماندار ويژه شهرستان ري اعلام كرد: با همكاري و تعامل دستگاه‌هاي اجرايي و همچنين عزم مديران، توليدكنندگان و صنعتگران در راستاي بهبود شرايط اشتغال، بر اساس آمار سامانه رصد، در سال جهش توليد ايجاد اشتغال در اين شهرستان تاكنون به ميزان ۱۰۸ درصد محقق شده است.

 

حسين توكلي كجاني روز پنجشنبه در جلسه كارگروه اشتغال، سرمايه گذاري و بهبود محيط كسب و كار شهرستان ري گفت: امروز اشتغال بعنوان يكي از موضوعات اساسي كشور دغدغه همه مسئولان دولتي است تا مشكل بيكاري جوانان در كشور مرتفع شود.

 

وي اظهار داشت: بايد از چندگانگي و موازي كاري در موضوع اشتغال اجتناب شود تا اهداف و سياست هاي اشتغالزايي به سرانجام برسد.

 

اين مسئول افزود: طرح مشوق بيمه اي يكي از برنامه هاي دولت تدبير و اميد است تا با اجراي آن شرايط كار براي فارغ التحصيلان دانشگاهي فراهم شود كه در اين راستا بايستي براي استقبال از اين طرح، اطلاع رساني مطلوبي در سطح شهرستان ري صورت گيرد.

 

معاون استاندار تهران خاطرنشان كرد: تشويق مردم به استفاده از كالاي ايراني مي تواند در پويايي توليد و اقتصاد كشور موثر باشد و اين موضوع در دستور كار كارگروه اشتغال شهرستان ري قرار دارد.

 

توكلي ادامه داد: توسعه شركت هاي دانش بنيان در شهرستان ري از اولويت هاي مهمي است كه در اشتغالزايي اثرگذار است و در اين خصوص ظرفيت هاي لازم در شهرستان وجود دارد.

 

به گفته اين مسئول، مشاغل خرد و خانگي از ديگر راهكارهاي ايجاد اشتغال است و ضرورت دارد كميته امداد امام خميني (ره)، ميراث فرهنگي و فني و حرفه اي پيگيري هاي لازم را در سطح شهرستان داشته باشند.

 

به گزارش ايرنا، شهرستان ري با برخورداري از ۵۶ اتحاديه توزيعي، توليدي و خدماتي و ۱۰ هزار واحد صنعتي و صنفي از جمله شهرك صنعتي شمس آباد، كارخانه سيمان و كارگاه هاي توليدي و خدماتي اعم از سنگ بري، شيشه و سفال، آجرپزي، كارگاه قاليبافي و قاليشويي، كشتارگاه دام و طيور به عنوان قطب كار و توليد در پهنه جنوب تهران مطرح است.

 

شهرستان ري (به مركزيت شهرري) در حدود يك ميليون نفر جمعيت دارد و در جنوب تهران واقع شده است.

مقالات مرتبط:

قاليشويي زرگنده


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ دى ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۱۶:۱۱ توسط:ادمين موضوع:

دردسر قاليشويي‌ها در تحويل بار با وانت بعد از محدوديت تردد‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
دردسر قاليشويي‌ها در تحويل بار با وانت بعد از محدوديت تردد‌ها
رئيس اتحاديه قاليشويان گفت: از سوي دولت و ستاد ملي كرونا زير ساختي براي حضور وانت بار‌هاي تحويل قالي در زمان طرح محدوديت تردد تعريف نشده است.
حميد محمدي كمسرخ رئيس اتحاديه قاليشويان در گفت وگو با صنعت،تجارت و كشاورزي گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فعاليت واحد‌هاي صنفي در محدوديت‌هاي كرونايي اظهار كرد: دولت و ستاد ملي مبارزه با كرونا محدوديت فعاليتي براي اتحاديه قاليشويان اعمال نكرده است، اما اين واحد‌ها حق فعاليت تا ساعت ۲۰ را دارند.
وي افزود: فعاليت اعضا اتحاديه و كارخانه‌هاي قاليشويي در اين ايام به حداقل خود رسيده و واحد‌ها با ۱۰ تا ۲۰ درصد ظرفيت و نيرو‌هاي خود فعاليت مي‌كنند.
بيشتر بخوانيد:
بافت فرش بهترين شغل در روزهاي قرنطينه؛ صادرات فرش جايگزين فروش نفت خام
رئيس اتحاديه قاليشويان بيان كرد: دليل اين كاهش فعاليت‌ها تعطيلي بسياري از دفاتر و اداره جات است به طوري كه هيچ سفارشي براي شست و شو از سوي اين مراكز نداريم و معدود سفارش‌ها از سوي واحد‌هاي مسكوني است.
محمدي ادامه داد: هميشه در اين مواقع از سال فعاليت قاليشويي تعريف خاصي نداشت، اما اميدواريم كه با نزديك شدن به ايام نوروز فعاليت واحد‌هاي قاليشويي با رعايت تمام دستور العمل هاي بهداشتي بيشتر و از ضرر بيش از حد آن‌ها جلوگيري شود.
وي با اشاره به حضور وانت بار‌هاي تحويل قالي در زمان طرح محدوديت تردد تصريح كرد: از سوي دولت و ستاد ملي كرونا زير ساختي براي حضور وانت بار‌هاي تحويل قالي در زمان طرح محدوديت تردد تعريف نشده از طرفي هم به دليل كاهش سفارشات، قاليشويان فعاليت خود را تا ساعت ۲۱ به اتمام مي‌رسانند.
رئيس اتحاديه قاليشويان ابراز كرد: دولت چندي بيش اظهار پرداخت وام بيكاري به واحد‌هاي صنفي كرد، اما تا امروز هيچ يك از ۴۰۰ واحد صنفي و اعضا آن‌ها وام يا بسته معيشتي از سوي دولت دريافت نكرده اند. سازمان تامين اجتماعي همكاري خوبي با اعضا تحت نظارت اتحاديه قاليشويان ندارد به طوري كه بيمه و حق بازنشستگي آن‌ها طبق روال به خصوص خود پيش نمي‌رود.
مقالات مرتبط:


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۵۶:۰۱ توسط:ادمين موضوع:

شبكه يك تا سال ۱۴۰۰ چه سريال‌هايي دارد؟

شبكه يك تا سال ۱۴۰۰ چه سريال‌هايي دارد؟

سريال‌هاي روزهاي ابدي، جلال، دودكش۲، «۸۷ متر»، «افرا» و «پس از آزادي» از جمله سريال هايي هستند كه براي پخش از كنداكتور شبكه يك در نظر گرفته شده اند.

شبكه يك تا سال ۱۴۰۰ چه سريال‌هايي دارد؟

به گزارش بولتن نيوز، شبكه يك سيما چندين سريال در مراحل مختلف نگارش، پيش توليد و تصويربرداري دارد كه از ميان اينها چند سريال كه بخشي از پروسه توليد آنها گذشته است زمان بندي احتمالي پخش آنها هم مشخص شده است.

 

در حال حاضر چند سريال جديد براي شبكه در دست توليد و حتي مراحل پس از توليد قرار دارد كه به نوعي براي پخش از اين شبكه آماده شده است و اين سريال‌ها از دي ماه تا سال ۱۴۰۰ را در بر مي‌گيرند.

 

«روزهاي ابدي» بعد از «خانه امن»

سريال «روزهاي ابدي» با نام قبلي «نفوذ» به كارگرداني جواد شمقدري چند سالي است كه در پروسه نگارش و توليد قرار دارد و تا چند روز ديگر جايگزين «خانه امن» مي‌شود.

 

جواد شمقدري در سريال خود تاريخ انقلاب را از بهمن ۵۷ تا آبان ۵۸ را در ۴۴ قسمت نشان مي‌دهد و در اين سريال جمعي از بازيگران ايراني و خارجي جلوي دوربين آن رفته‌اند.

 

«روزهاي ابدي» به تهيه‌كنندگي محسن علي‌اكبري ساخته شده است و در آن بازيگراني چون امين اسكندريان (مهدي نقش اول سريال)، كيميا اكرمي (محبوبه نقش اول زن)، احمد نجفي (پرويز)، حميد گودرزي (نفيسي)، رحيم نوروزي (سُرخو)، علي‌رام نورايي (بكتاش)، صالح ميرزاآقايي (سرهنگ شريف‌زاده)، شهره لرستاني (مادر محبوبه)، زهرا سعيدي (مادربزرگ مهدي) حضور دارند.

 

پخش اين سريال تا بهمن ماه ادامه دارد و در ايام دهه فجر نيز روي آنتن مي‌رود.

 

«روزهاي ابدي» احتمالاً از هشتم دي ماه و در دهه اول اين ماه روي آنتن شبكه يك سيما مي‌رود.

 

فصل دوم «جلال»

سريال «جلال» ساخته حسن نجفي كه سال گذشته فصل اول آن در ايام فجر روي آنتن رفت امسال هم در تدارك توليد فصل دوم است.

 

«جلال» هم سريالي در حال و هواي قيام مردم در تاريخ معاصر و انقلاب است. فصل اول، سريال «جلال» ماجراهايي از سال‌هاي ۱۳۳۸ تا ۱۳۵۶ را به تصوير كشيد و بازيگراني همچون حميرا رياضي، عمار تفتي و برخي ديگر از بازيگران بومي آذربايجان شرقي در آن ايفاي نقش كردند.

 

فصل دوم اين سريال نيز در ۲۶ قسمت آماده مي‌شود كه از قيام مردم تبريز تا پيروزي انقلاب تا آزادسازي سوسنگرد را نشان مي‌دهد.

 

طنز «دودكش ۲»

غير از بازه نوروز كه معمولاً تا آخرين روزهاي اسفند قطعي نخواهد بود كه چه سريالي براي هر شبكه در نظر گرفته شده است سال آينده «دودكش ۲» از جمله سريال‌هايي است كه براي پخش بعد از مجموعه‌هاي نوروزي در نظر گرفته شده است

 

اين سريال به كارگرداني بروز نيك نژاد و تهيه كنندگي زينب تقوايي ساخته مي‌شود كه اين روزها درگير توليد «باخانمان» هستند و بعد از آن سراغ ساخت «دودكش» خواهند رفت.

 

فصل اول سريال «دودكش» به كارگرداني محمدحسين لطيفي و در رمضان سال ۹۲ روي آنتن رفت كه بازيگراني از جمله هومن برق‌نورد، بهنام تشكر و جواد عزتي از جمله بازيگرانش بودند.

 

بعد از آن در سال ۹۵ محمدحسين لطيفي سريال «پادري» را ساخت كه به نوعي با نام فصل دوم اين مجموعه هم محسوب مي‌شد و باز هم قصه‌هاي قاليشويي مشتاق را با بازي هومن برق‌نورد و اميرحسين رستمي به تصوير كشيد كه اين بار محمود رضوي تهيه كنندگي آن را بر عهده داشت اما نتوانست محبوبيت فصل اول را پيدا كند. از جمله دلايلي هم كه براي تغيير نام اين سريال ذكر مي‌شود اين بود كه در آن زمان محمد سرافراز رئيس وقت صداوسيما تمايلي براي سريال‌هاي چند فصلي ندارد.

 

حالا بعد از چند سال قرار است سريالي با عنوان «دودكش ۲» به كارگرداني برزو نيك نژاد كه در جريان توليد فصل اول نويسندگي متن و همچنين بازيگرداني را بر عهده داشته است، ساخته شود.

 

پخش «۸۷ متر» بعد از يك دهه غيبت عياري

كيانوش عياري را بسياري با سريال‌هايي چون «هزاران چشم» و «روزگار قريب» مي‌شناسند كه هر دو به دهه ۸۰ برمي‌گردد و عياري پس از يك دهه دوباره به تلويزيون بازگشت و «۸۷» متر را به توليد رساند.

 

سريال «۸۷ متر» چند سالي است به كارگرداني عياري در حال ساخت است و اسفندماه امسال تصويربرداري آن به پايان مي‌رسد. اين سريال نيز قرار است در بازه تابستاني شبكه يك به پخش برسد كه هنوز تاريخ دقيق آن مشخص نشده است.

 

در خلاصه داستان اين سريال آمده است: عليرضا پوردوراني به همراه همسر، دو دختر و پسرش، خانه‌اي را از يك فروشنده به نام فرج ناصري خريداري مي‌كنند. اما روز اسباب كشي متوجه مي‌شوند كه خانه به فرد ديگري به نام محسن خليلي فروخته شده است. محسن به همراه پسر، همسر و دو دخترش صبح زودتر از پوردوراني‌ها به خانه رسيده‌اند و وسايل شأن را در خانه گذاشته‌اند اما با رسيدن خانواده پوردوراني، ماجراي كلاهبرداري مشخص مي‌شود.

 

علي دهكردي، مهران رجبي، فريبا كامران، زنده‌ياد حسين محب اهري، شهين تسليمي، ديبا زاهدي، سونيا سنجري، حسين سليماني، فريده سپاه منصور، محمد بحراني و سعيد پيردوست از بازيگران اين سريال هستند.

 

«افرا» با طراحي كارگردانان سينمايي

سريال «افرا» اين روزها در حال تصويربرداري است تا اين سريال هم براي پخش در شبكه يك آماده شود. «افرا» به كارگرداني بهرنگ توفيقي در حال ساخت است و تصويربرداري آن در شمال كشور انجام مي‌شود و تركيبي از بازيگران مختلف در آن حضور دارند.

 

پژمان بازغي از جمله بازيگران اين سريال است كه به دليل همزماني تصويربرداري از اجراي «كودك شو» انصراف داد. همچنين از ديگر بازيگران اين سريال روزبه حصاري است كه چندي پيش به دليل آنچه درخواست غيرمتعارف عنوان شده بود از سريال «بچه مهندس» كه نقش اول آن بود كنار گذاشته شد.

 

مهدي سلطاني، فريبا متخصص، مينا وحيد از ديگر بازيگران سريال هستند.

 

همچنين طراحان قصه سريال پدرام پوراميري و حسين دوماري هستند كه پيش از اين فيلم سينمايي «جان دار» به كارگرداني اين دو، اكران و مورد توجه قرار گرفته بود.

 

«پس از آزادي»

از ديگر سريال‌هاي آماده شبكه يك «پس از آزادي» است كه براي پخش سال آينده در نظر گرفته شده است.

 

اين سريال به كارگرداني محمدعلي باشه آهنگر ساخته شده است و مدت زمان زيادي است كه از توليد آن گذشته با اين حال تاكنون در كنداكتور پخش قرار نگرفته بود.

 

انديشه فولادوند و رضا داوودنژاد از جمله بازيگران اين سريال هستند كه از زمان جنگ تا زمان حال روايت مي‌شود و فضايي اجتماعي دارد.

 

اين سريال هم همزمان با «افرا» براي تابستان شبكه يك در نظر گرفته شده است.

 

مقالات مرتبط: قاليشويي قلهك


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ دى ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۳۷:۵۲ توسط:ادمين موضوع:

كاهش ۷۰ درصدي سفارش شستشوي قالي در تهران

رئيس اتحاديه قالي شويان تهران گفت: با توجه به شرايط كرونايي در كشور، سفارش شستشوي قالي و فرش نسبت به گذشته در تهران، ۷۰ درصد كاهش يافته است.
كاهش ۷۰ درصدي سفارش شستشوي قالي در تهرانبه گزارش گروه اقتصادي خبرگزاري صداوسيما و به نقل از روابط عمومي اتاق اصناف تهران؛ آقاي حميد محمدي با بيان اينكه شستشوي فرش و قالي يك عمل بهداشتي براي ضدعفوني كردن محيط زندگي است، افزود: بر اين اساس,، چون مردم از گسترش ويروس كرونا در بين خانواده‌ها ترس دارند، لذا سفارش براي شستشوي فرش در تهران ۷۰ درصد كاهش يافته است.
محمدي با بيان اينكه از سال ۹۷ نرخ شستشوي قالي افزايش نيافته است گفت: با توجه به افزايش قيمت شوينده‌ها و دستمزدها، هزينه واحد‌هاي صنفي قاليشويي در تهران بسيار افزايش يافته، اما نرخ‌هاي شستشوي قالي و فرش همچنان مربوط به سال ۹۷ است.
اين مقام مسئول در اتحاديه قاليشويان تهران افزود: با توجه به چند برابر قيمت ها، مدتي است كه به سازمان حمايت پيشنهاد داه ايم كه نرخ‌هاي شستشوي فرش و قالي واحد‌هاي صنفي ما در تهران افزايش يابد.
رئيس اتحاديه قالي‎شويان تهران با اشاره به موافقت سازمان حمايت با افزايش تا ۲۵ درصدي نرخ شستشو گفت: با بررسي پيشنهادات اين اتحاديه در نهايت سازمان حمايت از مصرف كنندگان با ۲۰ تا ۲۵ درصدي نسبت به نرخ‌هاي سال ۹۷ با
افزايش نرخ شستشوي فرش موافقت كرده كه به احتمال زياد هفته آينده براي اجرا ابلاغ خواهد شد.
محمدي با اشاره به كسادي بازار كار قاليشويان در تهران افزود: اين مساله سبب شد ه كه حدود ۲۰ درصد قاليشويان در تهران واحد‌هاي صنفي خود را تعطيل كنند.
بيشتر بخوانيد: قاليشويي در حسين آباد
رئيس اتحاديه قاليشويان تهران با بيان اينكه بيش از ۳۵۰ واحد صنفي قاليشويي در تهران فعال است و ۵۰ متقاضي نيز همواره به دنبال تشكيل پرونده و عضويت در اين اتحاديه بوده اند، گفت: با اين حال تعداد زيادي از اين واحد‌هاي صنفي بدون اخذ پروانه كسب فعال هستند كه ما از آمار آن‌ها اطلاع كاملي نداريم.
وي اضافه كرد: با توجه به كاهش سفارشات قاليشويي در تهران واحد‌هاي صنفي ما كه عموما بين ۱۰ تا ۱۵ نفر نيروي انساني داشتند، حدود ۵۰ درصد از كارگران خود را تعديل كرده اند، كه عموما همه آن‌ها در سن جواني هستند.
محمدي تاكيد كرد: كار در قاليشويي بسيار سخت است و براي انجام قاليشويي و جمع آوري فرش‌ها از خانه‌هاي مردم وبازگرداندن آن‌ها را پس ازشستشو بايد افراد جوان انجام دهند.
وي با اشاره به افزايش چند برابري قيمت شوينده‌ها گفت: پيش از اين هر كارتن ۴۸ عددي پودر رختشويي را ۲۰ هزار تومان مي‌خريديم، اما قيمت هر يك كارتن اين مواد شوينده هم اكنون ۱۸۰ هزار تومان است.
محمدي ادامه داد: قيمت آب ژاول كه نابود كننده ميكروب‌ها و ويروس و باكتري‌ها است، چندين برابر افزايش يافته است و قيمت يك بشكه كلر ۵۰ كيلويي كه حدود ۵۰ هزار تومان به فروش مي‌رسيد، الان به چندين برابر اين قيمت افزايش يافته است.
رئيس اتحاديه قاليشويان تهران گفت: اصل كار واحد‌هاي صنفي قاليشويي در كشور مصرف شوينده هاست و افزايش چندين برابري قيمت اين محصولات مشكلات زيادي را به وجود آورده و در اين شرايط كسادي بازار و سفارشات، پيگيري مسايل مالياتي و يا بيمه كارگران و جريمه بيمه براي واحد‌هاي صنفي قاليشويان دور از انتظار ما است.
محمدي افزود: انتظار ما حمايت بيشتر دولت و دستگاه‌هاي اجرايي از واحد‌هاي صنفي كه به علت شيوع ويروس كرونا فروش آن‌ها كاهش چشمگيري داشته، است تا بتوانيم در اين شرايط مشكلات خود كاهش دهيم.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۴۹:۳۲ توسط:ادمين موضوع:

اعمال خلاف شئون در يك قاليشويي در قم /سه مرد و يك زن دستگير شدند

اعمال خلاف شئون در يك قاليشويي در قم /سه مرد و يك زن دستگير شدند

سرهنگ جعفريان گفت: چهار تن در يك كارگاه قاليشويي در قم در پي اعمال خلاف شئون و انعكاس آن در فضاي مجازي بازداشت شدند.

اعمال خلاف شئون در يك قاليشويي در قم /سه مرد و يك زن دستگير شدند

 

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سرهنگ مراد حسين جعفريان ،فرمانده انتظامي شهرستان قم اظهار كرد: درپي دريافت خبري مبني بر اين كه گروهي از كارگران غيربومي يكي از قاليشويي‌هاي اطراف قم پس از اتمام كار و در ساعات استراحت خود  اقدام به اعمال خلاف شئون اسلامي كرده بودند و تصاوير آن را در شبكه‌هاي اجتماعي به اشتراك مي‌گذارند، موضوع در دستور كار قرار گرفت.

 

 

او افزود:با  تشكيل تيم تلفيقي پليس و سپاه استان، محل موصوف و متهم اصلي اين گروه شناسايي و پيج اينستاگرام او به دست آمد.

 

 

فرمانده انتظامي شهرستان قم تصريح كرد: با رصد و كنترل پيج نامبرده مشاهده شد كه او ضمن قدرت نمايي و كري خواني در صفحه‌ي شخصي خود، اقدام به حمل سلاح گرم نيز مي‌كند و آن را در فضاي مجازي به اشتراك مي‌گذارد.

 

 

او ادامه داد: تيم‌هاي متشكل از پليس و سپاه در زماني مناسب وارد قاليشويي شدند و در بازرسي از محل ٍ، لوازم و خودرو متهمان، يك قبضه سلاح كمري، يك قبضه سلاح شكاري، يك عدد اسپري اشك آور،يك قبضه قمه و مقداري نوشيدني غير مجاز كشف و در مجموع ۳ نفر مرد و يك نفر زن دستگير شدند.

 

بهترين قاليشويي تهران از نظر مردم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۲۳:۴۷ توسط:ادمين موضوع:

واكنش جالب علي پروين به شباهت اسمي با يك قاليشويي

واكنش جالب علي پروين به شباهت اسمي با يك قاليشويي
علي پروين با انتشار يك استوري، به مغازه اي كه از نام و شهرت او استفاده كرده معترض شد.
دردسر چهره‌هاي معروف در استفاده از اسم و شهرت آنها تمام شدني نيست و علي پروين نيز به عنوان يكي از شناخته شده ترين افراد فوتبال ايران نيز هيچ‌وقت از اين قاعده مستثني نبوده است.
اين بار هم گويا يكي از مغازه‌هاي قاليشويي از اسم پروين استفاده كرده است. پروين با انتشار تصوير آگهي اين قاليشويي كه با اسم و فاميل او هم نام بوده در استوري اينستاگرام هرگونه وابستگي به اين مجموعه صنفي را رد كرد.
مقالات ديگر:


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۶:۵۱:۵۹ توسط:ادمين موضوع:

۴۴۴ ميليارد تومان تسهيلات اشتغال پايدار روستايي و عشايري در آذربايجان‌ غربي پرداخت شد

۴۴۴ ميليارد تومان تسهيلات اشتغال پايدار روستايي و عشايري در آذربايجان‌ غربي پرداخت شد

گروه استان‌ها- مديركل تعاون و كار آذربايجان‌ غربي گفت: از محل اعتبارات تسهيلات اشتغال پايدار روستايي و عشايري تاكنون پنج هزار و ۲۴۳ پرونده با مبلغ ۴۴۴ ميليارد تومان پرداخت شده و منجر به ايجاد اشتغال جديد براي ۱۲ هزار و ۷۹ نفر شده است.

ابوالفضل عبادي در گفت‌وگو با خبرنگار تسنيم در اروميه، با اشاره به طرح‌هاي بهره‌برداري رسيده از محل اعتبارات اشتغال پايدار روستايي و عشايري آذربايجان‌ غربي از سال 96 تاكنون اظهار داشت: در اين راستا از محل اعتبارات تسهيلات اشتغال پايدار روستايي و عشايري استان از ابتداي طرح تاكنون پنج هزار و 243 پرونده با مبلغ 444 ميليارد تومان پرداخت شده و منجر به ايجاد اشتغال جديد براي 12 هزار و 79 نفر شده است.

 

وي تصريح كرد: براي مثال طرح توسعه واحد آب غني شده با اكسيژن و آب معدني و توليد بطري از پت و توليد انواع پريفرم در اروميه با اشتغال 40 نفر و ميزان تسهيلات پرداختي 36 ميليارد ريالي انجام شده است.

 

پرداخت تسهيلات به طرح گردشگري تفريحي و اقامتي در سيلوانا اروميه

 

مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي آذربايجان‌ غربي گفت: همچنين پرداخت تسهيلات براي واحد معاينه فني خودرو براي اشتغال 13 نفر، حمايت از طرح گردشگري تفريحي و اقامتي در سيلوانا با پرداخت تسهيلات 75 ميليارد ريال و اشتغال 80 نفر و كمك به واحد توليدي مصنوعات چوبي با اشتغال 10 نفر در اروميه از ساير اقدامات اين اداره كل بوده است.

بيشتر بخوانيد: قاليشويي ميرداماد

وي با اشاره به اينكه تسهيلات 11 ميليارد ريال براي اشتغال هشت نفر در واحد توليد كامپاند و گرانول‌هاي پليمري در اروميه پرداخت شده است افزود: از سوي ديگر پرداخت 50 ميليارد ريال براي احداث گلخانه هيدروپونيك صيفي و سبزي، 96 ميليارد ريال با اشتغال 70 نفر براي احداث كارخانه خوراك دام و طيور با ظرفيت 30 هزار تن و نيز 150 ميليارد ريال براي اشتغال 93 نفر در كشتارگاه صنعتي دام اروميه در اين مدت انجام شده است.

 

واحدهاي تكثير و پرورش ماهي در اروميه با استفاده از تسهيلات اشتغال

 

عبادي بيان كرد: علاوه بر آن، حمايت مالي از واحدهاي تكثير و پرورش ماهي قزل‌آلا در اروميه، پرورش زنبور عسل، گاوداري شيري و كارگاه توليدي ظروف مسي در ماكو، احداث گلخانه هيدروپونيك صيفي‌جات و توليد و بسته بندي قارچ و نيز توليد سرباتري آسان‌بست در چالدران از ساير اقدامات بوده است.

 

 

وي افزود: علاوه بر آن براي واحد توليدي پكيج پيش ساخته‌ فاضلاب و واحد جوجه‌كشي در شهرستان چايپاره و نيز توليد تشك فنري، طبي و روتختي، كارگاه توربافي، پرورش گاو شيري، توليد كفپوش‌هاي پلاستيكي و ورزشي در خوي، واحد گاوداري و بره پرواري در اشنويه، كارگاه بافت پارچه نخي و توليد شيشه دوجداره در نقده تسهيلاتي پرداخت شده است.

 

اشتغال 80 نفر در كارخانه توليد آرد و فراورده بذر در پيرانشهر

 

مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي از پرداخت 24 ميليارد ريال تسهيلات براي كارخانه توليد آرد پيرانشهر براي اشتغال 40 نفر خبر داد و بيان كرد: همچنين براي توليد و فراوري بذر گندم و اشتغال 40 نفر در اين شهرستان تسهيلاتي پرداخت شده است.

 

وي اظهار داشت: پرداخت تسهيلات براي اشتغال 25 نفر در كارخانه توليد آسفالت، تجهيز و نوسازي پرورش مادر گوشتي براي اشتغال مستقيم و غيرمستقيم 68 نفر، تجهيز و توسعه واحد پرورش جوجه يك روزه براي اشتغال 70 نفر و نيز كارخانه قند با اشتغال مستقيم و غيرمستقيم پنج هزار و 500 نفر نيز در شهرستان مهاباد انجام شده است.

 

پرداخت تسهيلات اشتغال پايدار روستايي و شهري در شهرستان‌هاي جنوب استان

 

عبادي فعاليت كارگاه پيكرتراشي و موزه مردم‌شناسي و قاليشويي صنعتي، سيلندرپركني و شارژ كپسول و كارگاه سفالگري شهرستان بوكان، احداث دامپروري صنعتي و واحد چيپس ميوه، مركز جمع آوري شير خام 35 تني در سردشت، فراوري و بسته‌بندي انواع جوانه‌هاي گندم، ماش و عدس، تجهيز بيمارستان دامپزشكي، واحد فراوري بذر اصلاح شده، اصلاح گلخانه سبزي و صيفي در مياندوآب، فراورده محصولات چوبي در شاهين دژ و همچنين راه اندازي گلخانه آيروپونيك زعفران در تكاب نيز با استفاده از تسهيلات اشتغال پايدار عشايري و روستايي انجام شد.

 

مقالات ديگر:

قاليشويي


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۰۱:۳۴ توسط:ادمين موضوع:

فرماندار: زمينه خروج صنوف مزاحم از بندرعباس فراهم شود

فرماندار: زمينه خروج صنوف مزاحم از بندرعباس فراهم شود

 

بندرعباس - ايرنا - فرماندار بندرعباس گفت: مدت طولاني شده كه طرح انتقال صنوف مزاحم از اين شهر به خارج از محدوده شهري مطرح بوده اما تا اين لحظه جنبه اجرايي نيافته است و اين كار بايستي محقق شود.

 

عزيزاله كُناري روز دوشنبه در نشست كارگروه ساماندهي مشاغل و اصناف مزاحم شهري اظهار داشت: شهرداري بندرعباس بايد اين موضوع را پيگيري كرده تا جانمايي و طراحي مكاني براي اين صنوف به سرعت انجام شده و روند انتقال آن‌ها آغاز شود.

 

وي ادامه داد: عمليات اجرايي زمين ۵۸ هكتاري مصالح فروشان در محدوده روستاي قادهار در شمال بندرعباس حداكثر تا ۱۵ ماه جاري آغاز شود و طراحي لازم براي اجراي مكان‌هاي استقرار تعميرگاه‌ها، درب و پنجره سازي و آلومينويم كارها در زمين ۳۰ هكتاري ايسين نيز انجام شود.

رييس كارگروه ساماندهي مشاغل و اصناف مزاحم شهر بندرعباس بيان داشت: همزمان ساير فرآيندهاي باقي مانده و تكميلي براي استفرار اين صنوف در خارج از شهر بندرعباس انجام گيرد و اتحاديه قاليشويي ها نيز آخرين وضعيت اجراي طرح را به فرمانداري اعلام نمايد.

 

مقالات ديگر

چگونه فرش ابريشم را تميز كنيم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۵۴:۰۵ توسط:ادمين موضوع: