قاليشويي فارسي قاليشويي فارسي .

قاليشويي فارسي

قطعي چند روزه آب در روستاي پيربلوط

 

قطعي چند روزه آب در روستاي پيربلوط

معضل قطعي آب در سرزمين آب‌ها پايان ندارد

به گزارش سايت مردم سالاري سناريوي قطعي آب اين بار به پيربلوط رسيده و چند روز است كه اين روستا آب ندارد.به گزارش تسنيم، سناريوي مشكل آب شرب، اين بار به پيربلوط رسيد، روستايي با جمعيت بيش از دو هزار نفر كه نزديك به مركز استان است، اكنون چند روز است كه هيچ آبي ندارد و به گفته اهالي پيربلوط تنها در چند روز گذشته فقط يك تا دو ساعت در صبح و يك تا دو ساعت در عصر، آب وصل بوده است.
نكته جالب ماجرا آن است كه پس از چند روز قطعي آب هنوز برخي مسئولان نمي‌دانند مشكل قطعي آب چيست، معناي اين نكته اين است كه مسئولان در اين زمينه تلاش كافي نكرده‌اند.مهدي خلجي دهيار پيربلوط گفت: موضوع قطعي آب در پيربلوط هنوز مشخص به طور قطع نيست، ممكن است مشكل از پمپ، كمي آب يا موارد ديگري باشد.او افزود: آبي كه در حال حاضر از موتور آب خارج مي‌شود علاوه بر پيربلوط براي كاكلك نيز هست.خلجي با بيان اينكه تعدادي كارشناس درحال بررسي دقيق علت هستند اضافه كرد: امروز دبي مخزن براي بررسي بيشتر اندازه گيري شد.او ادامه داد: كارشناسان با اندازه‌گيري دبي به دنبال بررسي مسير لوله‌ها هستند، زيرا ممكن است لوله‌ها دچار هواگرفتگي و يا نشتي در مسير باشند.
خلجي گفت: بررسي دقيق دبي مشخص مي‌كند كه ايا مشكل ايجاد شده از موتور آب است يا خير كه براي براي رفع سريع مشكل آب اقدامات انجام شود.او با بيان اينكه مكاتباتي با بخشدار انجام شده است، اظهار داشت: بخشدار مشكل آب روستاي پيربلوط را به فرماندار انتقال دادند، فرماندار نيز پيگير مشكل آب روستاي پيربلوط شدند تا ظرف مدت كوتاهي تا چند روز آينده علت مشكل پيدا و رفع شود. تا زمان قطعي شدن مشكل آب بصورت سه ساعت صبح و سه ساعت بعد از ظهر جيره بندي است.به سراغ مسئولان استاني رفتيم تا اين مشكل را از آنان جويا شويم، مسئولان استاني، اما حرف‌هاي ديگري مي‌زنند و مي‌گويند در روز‌هاي گذشته فقط شش ساعت آب قطع مي‌شد.
سهراب بهرامي معاون نظارت بر بهره‌برداري آب و فاضلاب چهارمحال و بختياري با بيان اينكه چهار روستاي پيربلوط، ارجنك، هرچگان و كاكلك از طريق چاه مجتمع پيربلوط آبرساني مي‌شوند، بيان كرد: از سال ۷۴ تا ۷۵ چاهي به نام چاه مجتمع پيربلوط در ورودي اين روستا حفر شد تا آبرساني اين چهار روستا را تأمين كند و از آن جايي كه ارجنك خود داري چاه آب بود از اين مجموعه جدا شد و اين چاه ۴۰ ليتر در ثانيه به سه روستاي ديگر آب‌رساني مي‌كرد. او با اشاره به اينكه با مواجه شدن با كم آبي در سال‌هاي اخير چاهي در روستاي هرچگان حفر و اين روستا نيز از اين مجموعه جدا شد افزود: مجتمع روستاي پيربلوط به دو روستاي كاكلك و پيربلوط با 13.5 ليتر آب در ثانيه آب‌رساني مي‌كرد كه اگر مصارف هر فرد از اهالي دو روستا ۱۵۰ ليتر در روز باشد اين آب كفاف دو روستا را مي‌دهد، اما متاسفانه مصارف آب اهالي به علت دامپروري و كشاورزي افزايش يافته است و چند روزي است كه در پيربلوط با مشكل روبرو شده‌ايم و آب‌دهي چاه به دو ليتر در ثانيه رسيده است.بهرامي اضافه كرد: تنها راه حل كوتاه مدت مقابله با كم آبي در روستاي پيربلوط حفر چاه دوم از محل چاه‌هاي استراتري است كه كارشناسان زمين شناسي در حال بازرسي منطقه هستند تا در صورت مساعد بودن شرايط توپوگرافي و زمين شناسي يك چاه دهان‌گشاد در پيربلوط حفر شود.او ادامه داد: از آنجايي كه پيربلوط در مسير پروژه بن به بروجن قرار دارد، مشكل اين روستا در دراز مدت تنها با افتتاح اين پروژه حل خواهد شد.
بهرامي افزود: از ابتداي تابستان در پيربلوط با مشكل آب مواجه شده بوديم، اما قطعي آب به صورت دائمي يا در طول چند روز متوالي در اين روستا وجود نداشته و تنها به منظور ذخيره شدن آب در منبع از پايان هفته گذشته تا كنون آب منبع از ساعت ۲۲ الي ۲۳ تا ۴ صبح بسته مي‌شود تا آب در منبع ذخيره شود.او ادامه داد: در روستاي كاكلك با مديريت و مديريت شورا و مراقبت اهالي روستا فعلا مشكل آبي وجود ندارد، اما روستاي پيربلوط به علت استفاده و مصرف بي‌رويه، شستشوي حياط، قاليشويي و يا پر كردن تانكر‌هاي آب براي استفاده از كشاورزي و آبياري احشام چند روزي است كه با مشكل آب مواجه شده است لذا مجبور هستيم شب‌ها كه مصرف آب كم است منبع آب را ببنديم تا آب در مخزن جمع شود و صبح مورد استفاده اهالي قرار گيرد.اظهار نظر مسئولان استاني در مورد سبب قطعي آب بحثي جداست، اما اينكه مي‌گويند آب اين روستا كه نزديك مركز استان است تنها ۶ ساعت قطع مي‌شود با حرف‌هاي اهالي پيربلوط در تناقض كامل است.

مقالات مرتبط: قاليشويي اختياريه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۴ شهريور ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۲۷:۵۰ توسط:ادمين موضوع:

كم‌آبي؛ كابوس گرگاني‌ها در روزهاي كرونايي

گرگان -به گزارش  ايرنا - افت فشار و قطع مكرر آب در روزهاي اخير، مردم گرگان را در آستانه ورود به ماه گرم مرداد كلافه كرده است اما شهروندان با وجود گلايه از روند خدمت‌رساني در اين حوزه همزمان با اوج گيري مجدد كرونا به فكر مديريت بهينه منابع آب افتاده‌اند .

پيش بيني هواشناسي مبني بر افزايش دما در روزهاي پيش رو، افزايش حساسيت مردم به رعايت بهداشتي فردي در كنار محدوديت منابع آب شرب گرگان موجب شد تا شهروندان اين شهر در روزهاي پاياني ماه نخست تابستان با چالش مداوم قطع آب روبرو شوند.

تكرار كم آبي و قطعي مكرر آب در تابستان شايد اتفاق جديدي براي گرگاني ها نباشد اما بارندگي مداوم در زمستان پارسال و بهار امسال و در نتيجه افزايش دبي آب رودخانه ها و منابع آب زيرزميني پذيرش اين مشكل را براي مردم دشوار كرده است.

ربابه خراساني پيرزن ساكن محله امام رضا گرگان به ايرنا گفت: همه ساله با شروع فصل گرم، اين محله شاهد كم فشاري و قطع آب است اما امسال بي آبي زودتر از سال هاي قبل به سراغ ما آمد.

وي با اشاره به نگهداري از ۲ بيماري كرونايي در خانه گفت : براي تيمار و مراقبت از اين بيماران نياز به مصرف مداوم آب دارم اما شرايط به گونه است كه بايد به كم آبي عادت كنم.

  خراساني گفت : در حال حاضر آب را در چند ظرف ۴۰ ليتري ذخيره مي كنم تا در زمان قطعي چند ساعته، از آن براي شستشوي لباس و ظرف استفاده كنم.

يكي از مرغ فروشان گرگاني نيز با اشاره به كاهش شديد فشار آب در ساعات پاياني شب اظهارداشت : با حجم بارندگي و آب وارده به رودخانه و چاه هاي استان فكر نمي‌كرديم امسال با مشكل كم آبي رو به رو شويم اما هنوز تابستان شروع نشده شدت كم آبي آزار دهنده است.

سيد مهدي حسيني گفت: شغل ما به استفاده مكرر از آب احتياج دارد اما نمي دانيم چرا وقتي پول اشتراك آب را به بهاي زياد و تجاري پرداخت مي كنيم باز هم بايد براي استفاده از آب منتظر بمانيم.

وي گفت : كارواش ها و قاليشويي هاي شهر با وجود مصرف بسيار زياد آب بدون مشكل مشغول كار هستند اما آب مغازه داراني مثل ما قطع مي شود و در نتيجه آن مجبور به بستن محل كسب هستيم.

در حالي كه تعدادي از گرگاني ها با مصرف بهينه آب غريبه هستند يك شهروند خوش ذوق گرگاني با صرف هزينه حداقلي ضمن جمع آوري آب باران، بخشي از آب هاي سطحي بلااستفاده در محل پيراموني محل كار و آب باران فصلي را جمع آوري كرده و با هدايت به حوضچه هاي ترسيب و لجن گيري از اين آب استفاده غير شرب مي كند.

اين شهروند گرگاني با ايجاد مخزني به ظرفيت ۸۰ هزار ليتر، حدود ۳۰ هزار ليتر را براي خاموش كردن آتش سوزي احتمالي محل كار ذخيره كرده و از ۵۰ هزار ليتر ديگر براي شستشوي خودروهاي سنگين و سبك شركت و كاركنان استفاده مي كند.

در يكي از مجتمع هاي مسكوني گرگان در محله هفت دستگاه  نيز اهالي ۱۶ واحد ساكن يك آپارتمان، آب ناشي از روشن بودن كولر را به تانكري در پاركينگ منتقل كرده و از آن براي شسشوي خودرو و راه پله ها و پاركينگ استفاده مي كنند.

مرتضي اسدي مدير اين مجتمع گفت: ۴۰ ميليون ريال براي شبكه جمع آوري آب كولر در مجتمع هزينه كرديم كه در طي اين مدت عايدي بيشتري نصيب ساكنين شد.

مديرعامل شركت آب و فاضلاب گلستان در گفتگو با ايرنا صرفه جويي را موثرترين راه براي گذر از روزهاي كم آب پيش‌رو دانست و گفت: نياز آب شرب گرگان در هر ثانيه هزار و ۷۵۰ ليتر است كه در حال حاضر امكان تامين هزار و ۳۰۰ ليتر آن از طريق منابع سطحي و زير سطحي وجود دارد.

بهزاد هرمزي افزود : براي جبران ۳۰ درصد كسري منابع آب شرب گرگان اجراي طرح هاي مديريت منابع مانند قطعي برنامه ريزي شده گريزناپذير است.

وي گفت: انتقال رسوبات مناطق بالادستي به سوي تصفيه خانه هاي گرگان ناشي از بارش هاي اخير سبب شد براي ساعاتي اين تصفيه خانه از مدار خارج شده و معضل كمبود آب بيش از پيش محسوس تر شود.

به‌گفته وي بارش هاي رگباري سبب توقف پمپاژ آب از منطقه گرمابدشت توسكستان به گرگان شد و حدود ۴۰۰ ليتر بر ثانيه آب داخل شبكه كاهش يافت.

هرمزي بيان كرد: در حال حاضر براي آنكه شهروندان گرگان و روستاهاي پيرامون اين شهر بتوانند در ساعات پيك مصرف به آب شرب دسترسي داشته باشند ذخيره سازي آب در تصفيه‌خانه در دستور كار قرار گرفته و به همين دليل فشار آب از ساعات ۲۳ تا ۵ صبح دچار افت مي شود.

وي اضافه كرد: با روند فعلي مصرف مشتركين، طرح مديريت منابع و قطعي آب در گرگان ادامه خواهد داشت اما تلاش مي كنيم با وجود افزايش ۲۰ تا ۲۵ درصدي مصرف آب در ايام كرونا شاهد كمترين مورد قطع آب باشيم.

وي با تاكيد بر ضرورت مديريت مصرف آب از سوي مردم و استفاده از تجهيزات كاهنده مصرف گفت: در صورت صرفه‌جويي ۱۰ درصدي در مصرف مي‌توان از پيك مصرف تابستان با كمترين قطعي عبور كرد.

مديرعامل شركت آب و فاضلاب گلستان افزود: رعايت بهداشت عمومي و پيشگيري از شيوع بيماري كرونا در اولويت قرار دارد اما با رعايت نكردن مصرف بهينه آب با مشكلات بيشتري مواجه خواهيم شد.

 

مقالات مربط كه شايد بخواهيد بخوانيد:

قاليشويي ظفر


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۱۱:۱۱ توسط:ادمين موضوع:

اخبار كوتاه شنبه در خراسان شمالي

اخبار كوتاه شنبه در خراسان شمالي

بجنوردايرنا- فرمانده انتظامي اسفراين از توقيف يك دستگاه خودرو نيسان حامل ۲ تن و ۴۹۵ كيلوگرم سنگ قاچاق سرب به ارزش بيش از ۱۷۴ ميليون ريال در اين شهرستان خبر داد.  

به گزارش پايگاه خبري پليس، سرهنگ مجيد يگانه پور روز شنبه اظهار داشت: ماموران پاسگاه انتظامي عباس آباد در حين گشت‌زني در سطح حوزه استحفاظي، يك دستگاه خودرو نيسان حامل سنگ معدني غيرمجاز سرب را شناسايي كردند كه در اين رابطه يك نفر متهم نيز دستگير و بعد از تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي شد.

وي افزود: خودرو متهمان توقيف و سنگ معدن كشف شده تحويل اداره صنعت و معدن شهرستان اسفراين شد.  

ذخاير سرب و روي معدن ثبت نشده آلبلاغ اسفراين، در بيش از يكسال اخير هدف دست اندازي و برداشت غيرمجاز سودجويان و برخي افراد محلي قرار گرفته كه به دليل عدم رعايت اصول ايمني در برداشت و ريزش چندين باره كوه، تاكنون به مرگ ۶ نفر و مصدوميت شماري ديگر انجاميده است.

در يك سال گذشته ۱۷۰ تن سنگ معدن سرب و روي قاچاق، كه از معدن آلبلاغ اسفراين برداشت شده بود، كشف شده است.

 كشف هزار و ۶۵۰ كيلوگرم كود شيميايي قاچاق در فاروج 

فرمانده انتظامي فاروج گفت: ماموران كلانتري اين شهرستان هنگام گشت‌زني در شهر به يك دستگاه خودرو وانت مزدا مشكوك و پس از متوقف كردن و بازرسي از آن يك تن و ۶۵۰ كيلوگرم كود شيميايي قاچاق كشف و ضبط كردند.

سرهنگ يدالله نوروزي با اشاره به اينكه در اين رابطه يك متهم نيز دستگير شد،  تصريح كرد: ارزش اين مقدار كود شيميايي قاچاق ۲۳ ميليون ريال است.
وي افزود: خودرو مورد نظر به توقفگاه منتقل و متهم نيز بعد از تشكيل پرونده براي انجام مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شد.

پايان زندگي مرد فرش‌شوي شيرواني با برق گرفتگي 

فرمانده انتظامي شيروان از جان باختن مردي ۳۱ ساله بر اثر برق گرفتگي در اين شهرستان خبر داد و گفت: اين حادثه بر اثر نوسانات برقي دستگاه قاليشويي اتفاق افتاده است.  
به گزارش پايگاه خبري پليس، سرهنگ مسعود وحيدي اظهار داشت: اين حادثه در روستاي خانلق شيروان روي داده است كه پس از حضور ماموران در محل حادثه، مشخص شد مرد ۳۱ ساله در حال شستشوي فرش با دستگاه برقي بوده كه نوسانات برقي موجب برق گرفتگي شديد اين فرد شده است.
فرمانده انتظامي شيروان با بيان اينكه اين فرد توسط عوامل امدادي به مركز درماني منتقل شد، افزود: عليرغم تلاش بي وقفه كادر پزشكي و عوامل اورژانس متاسفانه احياي دوباره اين فرد موثر نبوده و فوت وي تاييد شد.

 

مقالات مرتبط: قاليشويي در احتشاميه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ تير ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۱۶:۴۶ توسط:ادمين موضوع:

از ثمره علم و عمل تا جهش توليد

از ثمره علم و عمل تا جهش توليد
تلفيق علم و عمل برادران مهابادي براي رونق داخلي به سمت بازار سرمايه، محركي براي تسريع بخشيدن به رونق توليد است.
به گزارش خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، شكل گيري زنجيره علم تا عمل در سال جهش توليد  مي‌تواند موجب تحول در بحث اقتصاد و توليد و خودكفايي باشد. با قدم گذاردن در راه توليد مي‌توان به يك اقتصاد پويا، مقاوم و سالم رسيد و غول تحريم را به آساني در هم شكست.
همچنين لازمه تحقق شعار سال جهش توليد و توسعه همه جانبه حمايت از سرمايه گذاران عزم جهادي جوانان و كمك به آنان براي فعاليت در حوزه اقتصاد است. حمايت از سرمايه‌هاي خرد و هدايت آن به سمت بازار سرمايه مي‌تواند محرك قوي و خوبي براي تسريع بخشيدن به رونق توليد باشد.
توليد مي‌تواند شامل همه فعاليت‌ها و اقداماتي باشد كه باعث مي‌شود ارزش افزوده بيشتري در كشور توليد شده و عملاً اين موضوع باعث افزايش درآمد ملي و ايجاد توانمندي‌ها و مزيت‌هاي جديد در كشور مي‌شود.
براي نيل به اين هدف بايد حمايت از توليد داخلي و كالاي ايراني را سرلوحه كار قرار دهيم و با بالابردن كيفيت محصولات توليدي داخل واردات را كاهش دهيم و به سمت صادرات توليدات داخلي پيش برويم. بر اين اساس انضباط اقتصادي، پرهيز از اسراف و حفظ ثروت ملي و منابع كشور، توسعه اشتغال و كار مضاعف، حمايت از توليد و سرمايه ايراني، حماسه آفريني در بحث اقتصاد و توليد، مديريت دقيق جهادي در عرصه اقتصادي و فرهنگي به تحقق اين شعار قطعأ كمك خواهد كرد.
اقتصادي كه از فيلتر برادران مهابادي مي‌گذرد
آقاي جلالي به همراه ۲ تا از برادرانش كه آن‌ها هم تحصيلات عاليه دارند با توليد انواع فيلتر هواي خودرو توانستند علم و عمل را با هم پيوند بزنند تا ۱۰ نفر از ثمره كارشان اِرتزاق كنند.
آنان بر اين باورند مي‌توانند با همت و تلاش خود بازار داخلي را تامين كنند تا از واردات و قاچاق اين كالا جلوگيري شود.
جلالي پور از فارغ التحصيل رشته شيمي است و او به خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: روزي كه به دانشگاه رفتم به همچين روزي فكر ميكردم كه بتوانم براي جامعه ام مفيد باشم.
جلالي  پور مي گويد: با سرمايه اندكي اين كارگاه را راه اندازي كرده و هدفش رونق توليد ملي و كمك به جوانان تحصيل كرده بيكار است و سود كم و توليد با كيفيت را عامل موفقيت مي‌داند.
او افزود: علاوه بر اينكه خودمون مشغول كار هستيم براي چند نفر ديگر هم شغل ايجاد كرديم.
در كارگاه برادران جلالي انواع فيلتر روغن و فيلتر هواي خودرو توليد مي شود
ديگر برادر جلالي پور مدير توليد شركت مكريان به خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: ما اينجا ماهانه حدود يك هزار فيلتر روغن و هواي خودرو توليد مي‌كنيم.
جلالي پور اظهار كرد: حدود يك سال هست كه فعاليتمون رو شروع كرديم و خوشبختانه توانستيم در بازار جايگاه مناسبي رو بدست آورديم.
توليدكننده فيلتر هواي خودرو تصريح كرد: اين محصول توليد داخلي نبست به مشابه خارجي براي مصرف كننده ارزانتر تمام مي‌شود.
ادامه مطب: كليك كنيد
مقالات مرتبط: قاليشويي دولت


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ تير ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۴۸:۲۰ توسط:ادمين موضوع:

دست‌هايي كه معجزه‌ مي‌كنند

 دست‌هايي كه معجزه‌ مي‌كنند
به گفته خبر آنلاين به نقل از yjc.ir رفوگر، معجزه‌گري است كه با دستان هنرمند و سحار خود به كالبد فرش‌هاي در حال نابودي روحي تازه مي‌دهد و به آن‌ها جلوه‌اي تازه مي‌بخشد. رفوگري يكي از هنرهاي اصيل و ديرينه در كشورمان است كه همپاي با هنر فرش بافي به وجود آمده است.

 محرك ايجاد هنري به نام رفوگري در واقع احتياج بوده و زماني ارزش اين هنر مشخص مي‌شود كه فرش گرانبهايي در نتيجه پوسيدگي يا بيد زدگي يا رطوبت و آتش سوزي و حوادث ديگر آسيب ديده باشد، در اين هنگام انگشتان معجزه‌گر رفوگر به كمك خواهد آمد به طوري كه با دستان سحار و نفس خود، روحي تازه به كالبد اين قالي در حال نابودي خواهد داد و جلوه‌اي تازه به آن خواهد بخشيد. البته در گذر زمان اين هنر ريشه‌دار نيز همانند بسياري از هنرهاي دستي و مهارت‌هايي كه نيازمند ذوق و تلاش است، دست‌خوش ماشيني شدن و تا حدودي كم‌رنگ شده و مردم نيز بيشتر در مورد فرش‌هاي نفيس دستباف خود به سراغ هنرمندان رفوگر مي‌روند. رفوگري هنري است كه در استان فارس همچنان زنده و پويا به حيات خود ادامه مي‌دهد و همچون مكملي حياتي در مسير بالندگي فرش فارس ايفاي نقش مي‌كند. فرش بافي و رفوي فرش از ديرباز در شيراز به خاطر وجود پيشينه‌اي دور و دراز كه فارس در اين هنر به جاي گذاشته، ديده مي‌شود.

مقالات مرتبط: قاليشويي در تهران نو


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ساعت: ۰۸:۵۹:۰۵ توسط:ادمين موضوع:

آيا صادرات فرش دوباره جان مي‌گيرد؟

آيا صادرات فرش دوباره جان مي‌گيرد؟

رييس مركز ملي فرش ايران در جلسه شوراي سياست‌گذاري فرش، ايجاد پايانه‌هاي صادراتي فرش دستباف را ضروري دانست و اعلام كرد كه دستورالعمل اقدامات تاب‌آوري اقتصادي اصناف حوزه فرش در دوران كرونا و پساكرونا تهيه و پيگيري شده است.

به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين و به نقل از شاتا، فرحناز رافع در اين جلسه كه با حضور جواد كلاهدوزان (بازرس ويژه وزير صمعت، معدن و تجارت (صمت)، صادركنندگان، توليدكنندگان و فعالان حوزه فرش دستباف در محل مركز ملي فرش ايران برگزار شد، اضهار كرد:  ۱۵ برنامه عمليات بر اساس هفت محور برنامه‌هاي وزارت صمت براي سال جهش توليد تدوين شده است و امسال اين برنامه‌ها را مورد پيگيري قرار خواهيم داد كه راه اندازي شتاب‌دهنده‌هاي استاني كليدي ترين آنها است. همچنين مركز ملي فرش ايران در ۱۳ برنامه ديگر از ۱۵ برنامه امسال به عنوان همكار در پروژه هاي هدف‌گذاري شده وزارت صنعت، معدن و تجارت فعاليت و همكاري خواهد داشت.

وي افزود: در سه ماه گذشته تفاهم‌نامه همكاري با بانك توسعه تعاون منعقد شد و ستاد شوراي راهبردي فرش دستباف را تشكيل داديم كه دبير اين ستاد اتحاديه صادركنندگان فرش دستباف خواهد بود و جلسات ستاد نيز به صورت منظم هر هفته روزهاي سه‌شنبه برگزار مي شود.

نگاه ويژه به ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي بخش خصوصي

رييس مركز ملي فرش ايران با اعلام اينكه اتحاديه صادركنندگان فرش دستباف بازوي قدرتمندي در كنار مركز ملي فرش است، گفت: در حال حاضر دغدغه اصلي من قاليبافان هستند و بر اساس تاكيدات وزير صنعت، معدن و تجارت و قائم مقام وزير در امور بازرگاني با تعامل با بخش خصوصي حركت خواهيم كرد و به ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي بخش خصوصي نگاه ويژه‌اي خواهيم داشت.

رافع، پيگيري و تصويب قانون حمايت از قاليبافان در نهاد رياست جمهوري و عضويت فرش در شوراي عالي صادرات را از ديگر اقدامات سه ماه اخير عنوان كرد و افزود: دستورالعمل اقدامات تاب آوري اقتصادي اصناف حوزه فرش در دوران كرونا و پساكرونا تهيه و پيگيري شده است و سند راهبردي برنامه‌هاي پروژه‌هاي مركز ملي فرش تا افق ۱۴۰۰ نيز تدوين شده است.

ضرورت ايجاد پايانه هاي صادراتي فرش دستباف

قاليشويي در مجيديه

وي در بخش ديگري از سخنان خود ايجاد پايانه‌هاي صادراتي فرش دستباف را ضروري دانست و گفت: ايجاد پايانه هاي صادراتي كه در برگيرنده شبكه فروش، شو روم‌ها و حتي قاليشويي‌هاي تخصصي است كه در كنار ايجاد مشوق‌هاي لازم در اين حوزه در دستور كار است.

رييس مركز ملي فرش ايران همچنين از راه‌اندازي كارگروه‌هاي مختلف تخصصي براي پيشبرد اهداف و برنامه‌ها در آينده خبر داد و تصريح كرد كه در اين كارگروه‌ها به موضوعاتي از جمله ايجاد پايانه‌هاي صادراتي، راه اندازي شتابدهنده و ديگر برنامه‌هاي مركز پرداخته خواهد شد.

همچنين در اين جلسه برخي از صادركنندگان، توليدكنندگان و فعالان حوزه فرش دستباف به بيان مهمترين نقطه نظرات خود در اين حوزه پرداختند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۲۷:۵۸ توسط:ادمين موضوع:

راه‌اندازي دهكده فرش در چهارمحال‌وبختياري نيازمند ۳۲ ميليارد تومان اعتبار است

راه‌اندازي دهكده فرش در چهارمحال‌وبختياري نيازمند ۳۲ ميليارد تومان اعتبار است
ايسنا/چهارمحال و بختياري رئيس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري با بيان اينكه راه‌اندازي دهكده فرش در استان نيازمند ۳۲ ميليارد تومان اعتبار است، گفت: حدود ۱۰۰ هزار بافنده در چهارمحال‌وبختياري براي امرار معاش به امر توليد فرش مشغول هستند.

عليرضا جيلان ۲۱ ارديبهشت‌ماه در كارگروه اقتصادي، اشتغال و سرمايه‌گذاري چهارمحال و بختياري با بيان اينكه ۲.۵ ميليون نفر بافنده فرش در كشور وجود دارد، اظهار كرد: از اين تعداد حدود ۱۰۰هزار بافنده در استان براي امرار معاش به امر توليد فرش مشغول هستند.

رئيس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري با بيان اينكه طبق آمارها براي ايجاد اشتغال در كشور براي هر نفر حدود ۲۰۰ ميليون تومان هزينه نياز است، افزود: اما مي‌توان با مبلغ ۱۵ ميليون تومان براي يك نفر در حوزه فرش اشتغال ايجاد كرد.

وي با بيان اينكه فرش چهارمحال و بختياري ثبت جهاني شده است، عنوان كرد: فرش توليدي در استان داراي استحكام بالايي است و نسبت به فرش‌هاي ساير مناطق كشور از كيفيت بالايي در رنگ و نوع بافت برخوردار است، همچنين توليد فرش دستباف از نظر اقتصادي براي افراد فعال در اين حوزه به صرفه است.

جيلان فرش بختياري، گبه، يلمه و ناييني را از سبك‌هاي بافت فرش در چهارمحال و بختياري عنوان كرد و گفت: ۸۰ درصد فرش‌هاي توليد شده در استان قابليت صادرات را دارد و حدود ۴۰ درصد فرش‌هاي صادراتي به آمريكا و آلمان صادر مي‌شود.

رئيس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري  با بيان اينكه در سال‌هاي گذشته حدود ۲۰ هزار بافنده در استان تحت پوشش بيمه قالي‌بافي قرار داشتند، يادآور شد: اين عدد هم‌اكنون به علت‌هاي مختلف به ۸ هزار بيمه شده رسيده است در حالي‌كه ما انتظار داريم ۱۰۰ هزار بافنده استان بيمه شوند.

وي خاطرنشان كرد: راه‌اندازي دهكده فرش در چهارمحال و بختياري نيازمند ۳۲ ميليارد تومان اعتبار است، بايد در اين دهكده كارگاه‌هاي رنگرزي، مركز تخصصي قاليشويي فرش دستباف، پشم شويي و ... پيش‌بيني شود.

مقالات مرتبط:

قاليشويي فدك


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۱۳:۲۳ توسط:ادمين موضوع:

ضرورت ايجاد پايانه هاي صادراتي فرش دستباف

ضرورت ايجاد پايانه هاي صادراتي فرش دستباف

به گزارش افكارنيوز، فرحناز رافع در اين جلسه كه با حضور جواد كلاهدوزان (بازرس ويژه وزير صمعت، معدن و تجارت (صمت)، صادركنندگان، توليدكنندگان و فعالان حوزه فرش دستباف در محل مركز ملي فرش ايران برگزار شد، اضهار كرد:  ۱۵ برنامه عمليات بر اساس هفت محور برنامه‌هاي وزارت صمت براي سال جهش توليد تدوين شده است و امسال اين برنامه‌ها را مورد پيگيري قرار خواهيم داد كه راه اندازي شتاب‌دهنده‌هاي استاني كليدي ترين آنها است. همچنين مركز ملي فرش ايران در ۱۳ برنامه ديگر از ۱۵ برنامه امسال به عنوان همكار در پروژه هاي هدف‌گذاري شده وزارت صنعت، معدن و تجارت فعاليت و همكاري خواهد داشت.

اخبار اقتصادي - وي افزود: در سه ماه گذشته تفاهم‌نامه همكاري با بانك توسعه تعاون منعقد شد و ستاد شوراي راهبردي فرش دستباف را تشكيل داديم كه دبير اين ستاد اتحاديه صادركنندگان فرش دستباف خواهد بود و جلسات ستاد نيز به صورت منظم هر هفته روزهاي سه‌شنبه برگزار مي شود.
رييس مركز ملي فرش ايران با اعلام اينكه اتحاديه صادركنندگان فرش دستباف بازوي قدرتمندي در كنار مركز ملي فرش است، گفت: در حال حاضر دغدغه اصلي من قاليبافان هستند و بر اساس تاكيدات وزير صنعت، معدن و تجارت و قائم مقام وزير در امور بازرگاني با تعامل با بخش خصوصي حركت خواهيم كرد و به ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي بخش خصوصي نگاه ويژه‌اي خواهيم داشت.

رافع، پيگيري و تصويب قانون حمايت از قاليبافان در نهاد رياست جمهوري و عضويت فرش در شوراي عالي صادرات را از ديگر اقدامات سه ماه اخير عنوان كرد و افزود: دستورالعمل اقدامات تاب آوري اقتصادي اصناف حوزه فرش در دوران كرونا و پساكرونا تهيه و پيگيري شده است و سند راهبردي برنامه‌هاي پروژه‌هاي مركز ملي فرش تا افق ۱۴۰۰ نيز تدوين شده است.

ضرورت ايجاد پايانه هاي صادراتي فرش دستباف

وي در بخش ديگري از سخنان خود ايجاد پايانه‌هاي صادراتي فرش دستباف را ضروري دانست و گفت: ايجاد پايانه هاي صادراتي كه در برگيرنده شبكه فروش، شو روم‌ها و حتي قاليشويي‌هاي تخصصي است كه در كنار ايجاد مشوق‌هاي لازم در اين حوزه در دستور كار است.

رييس مركز ملي فرش ايران همچنين از راه‌اندازي كارگروه‌هاي مختلف تخصصي براي پيشبرد اهداف و برنامه‌ها در آينده خبر داد و تصريح كرد كه در اين كارگروه‌ها به موضوعاتي از جمله ايجاد پايانه‌هاي صادراتي، راه اندازي شتابدهنده و ديگر برنامه‌هاي مركز پرداخته خواهد شد.

همچنين در اين جلسه برخي از صادركنندگان، توليدكنندگان و فعالان حوزه فرش دستباف به بيان مهمترين نقطه نظرات خود در اين حوزه پرداختند.

طبق اعلام انجمن علمي فرش ايران،  صادرات فرش  در هشت ماهه اول سال ۱۳۹۸ كمتر از ۵۰ ميليون دلار بوده كه نسبت به متوسط ۵۰۰ ميليون دلاري صادرات فرش در دو دهه گذشته، حدود يك دهم شده است، اما خروج آمريكا از برجام و اعمال تحريم‌ها تنها دليل اين اتفاق نيست. همچنين طبق نظر كارشناسان برگزاري نمايشگاه‌هاي برون مرزي، اعزام و پذيرش هيئت‌هاي تجاري و كاهش مقررات "دست و پاگير" را از جمله  راهكارهاي توسعه بازار فرش  دستباف است.

همچنين توليد ۴ ميليون متر مربع  فرش دستباف و توسعه صادرات اين محصول به كشورهاي ياد شده، از جمله اهداف برنامه‌هاي سال جهش توليد بخش صنعت، معدن و تجارت است كه اخيرا توسط وزير صمت به همه معاونت‌ها، سازمان‌ها و شركت‌هاي تابعه ابلاغ شده است.

مقالات مرتبط:

قاليشويي تسليحات

قاليشويي لويزان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۴۵:۰۳ توسط:ادمين موضوع:

اما و اگرهاي فعاليت صنفي ديجيتال

اما و اگرهاي فعاليت صنفي ديجيتال

مشهد- ايرنا- ويروس همه‌گير كرونا با تاثير بر همه شئون زندگي اجتماعي، كسب و كارهاي خرد صنفي را هم تحت تاثير خود قرار داد بطوريكه مبادلات تجاري و معاملات سنتي را در حوزه گسترده‌اي از صنوف به صفر رساند و مردم را به فعاليت‌هاي صنفي ديجيتالي و خريد اينترنتي واداشت.

به خاطر شرايط بحراني ناشي از كرونا و تنگناهاي اقتصادي اين روزها "فعاليت ديجيتالي" در فضاي مجازي به خاطر كاركردهاي مناسب و موثرش، براي صاحبان كسب و كارها اهميت دوچندان يافته است.

تعطيلي اجباري با هدف كاهش تماس‌هاي فيزيكي مردم و پيشگيري از انتقال ويروس كرونا بطور عمده دامان صنوفي همچون نمايشگاه‌داران خودرو، فروشندگان موتورسيكلت و دوچرخه، مشاوران املاك، فروشندگان پوشاك و پارچه، لوازم خانگي، صوتي و تصويري را گرفته و كسب و كار آنها را به شدت دچار ركود خردكننده كرده است.

محل كسب بسياري از فعالان اين بخش، استيجاري است و درآمدشان براي تامين اجاره محل متكي بر معاملات روزانه است كه با تعطيلي اجباري‌ فعاليت‌ها، اين فعالان صنفي اندك بضاعت خود را براي تامين هزينه‌هاي بيمه‌، تسهيلات بانكي و پرداخت اجاره بها و ماليات از دست داده‌اند.

معاملاتي كه صفر شد

مدير امور توسعه اتاق اصناف مشهد درباره آسيب كسب و كارهاي صنفي به خبرنگار ايرنا گفت: تمامي فعالان زيرپوشش ۹۶ اتحاديه صنفي اين كلانشهر از بحران كرونا آسيب ديده‌اند و در اين ميان بيشترين فشار به حوزه فروش و تجارت وارد شده است.

حسين مشرفي افزود: با وجود همه آسيب‌هاي وارده، تداوم شرايط بحراني باعث شده ۴۹ اتحاديه صنفي و رسته مشاغل اقتصادي هنوز تا اطلاع ثانوي در تعطيلات اجباري باشند.

وي ادامه داد: اين وضعيت نيازمند چاره‌انديشي فوري و موثر مسوولان براي جبران خسارت‌هاي وارده و پيشگيري از تشديد و گسترش چالش‌هاي اقتصادي است.

رييس اتحاديه صنف نمايشگاه‌داران خودرو مشهد نيز گفت: صنوف زيرپوشش اين اتحاديه كه از ابتداي اسفند پارسال تعطيل بودند، از روز شنبه ۲۳ فروردين ماه جاري اجازه يافتند فعاليت كاري خود را از سر گيرند. 

حميدرضا حيدري افزود: يك ماه و نيم تعطيلي اجباري آن هم در دوره پركار پايان سال، ايام نوروز و آغاز سال جديد ضرر و زيان قابل توجه و غيرقابل جبران به اصناف وارد كرده است. قاليشويي در پيروزي

وي ادامه داد: اجاره مغازه‌ و هزينه‌هاي جاري كسب و كار براي صنف نمايشگاه‌دار خودرو رقم بالايي است كه با توجه به وضعيت استثنايي و غيرمعمول پيش‌آمده، امكاني براي تامين آنها متصور نيست. 

وي همچنين به تحولات قيمت در بازار اشاره و بيان كرد: در مدت تعطيلي اجباري نمايشگاه‌داران خودرو و توقف فعاليت بازار، قيمت خودروهاي ايراني در بازار مشهد تا ۵۰ ميليون ريال افزايش يافت اما قيمت خودروهاي خارجي چندان تغييري نداشت.

حيدري افزود: در صورتي كه ركود در بازار خودرو ادامه يابد، درخواست براي ابطال پروانه‌ كسب در ميان فعالان صنف نمايشگاه‌دار خودرو نيز افزايش خواهد يافت. 

رييس اتحاديه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد هم به خبرنگار ايرنا گفت: فروشندگان طلا، نقره، جواهر و كارگاه‌هاي توليد زيورآلات در اين شهر از ۲۵ اسفند پارسال تعطيل شدند و اين تعطيلي تا بيست و سومين روز فروردين ماه جاري ادامه داشت. 

محمدباقر معبودي‌نژاد افزود: با اينكه از ابتداي هفته جاري بخشي از صنوف همچون واحدهاي طلافروشي‌ اجازه بازگشايي يافتند، وضعيت ركود كار براي اين رسته صنفي چندان تغيير نكرده زيرا محل كسب ۸۰ درصد فروشندگان طلا، جواهر و نقره در مجتمع‌هاي تجاري و پاساژها مستقر است و بر اساس تصميم "ستاد ملي مديريت و مبارزه با بيماري كرونا" اين مجتمع‌ها بايد همچنان تعطيل باشند. 

وي ادامه داد: شرايط براي آن دسته از فروشندگان طلا، نقره و جواهر كه در حاشيه ‌خيابان‌هاي شهر بطور مستقل مغازه دارند نيز چندان مطلوب نيست زيرا ركود شديد بر  بازار طلا حاكم شده و تقريبا هيچ معامله‌اي انجام نمي‌شود.

وي گفت: در مدتي كه صنوف فروش طلا و نقره مجبور به تعطيلي بودند قيمت جهاني اونس طلا افزايش يافت و در نهايت منجر به گراني زيورآلات و مصنوعات طلا شد و ركود معاملات را در بازار تشديد كرد.

رييس اتحاديه صنف فروشندگان موتورسيكلت و دوچرخه مشهد نيز به خبرنگار ايرنا گفت: تعطيلي اجباري صنوف زيرپوشش اين اتحاديه از اواخر اسفند پارسال آغاز شد و در طول افزون بر يك ماه تداوم آن هيچگونه معامله‌اي انجام نشد.

حبيب‌الله زارع افزود: پيش از بحران كرونا فروشندگان دوچرخه و موتورسيكلت بطور معمول هرسال كالاهاي بسيار براي تجارت در ايام پايان سال و نوروز خريداري كرده بودند اما با آغاز بحران بيماري همه‌گير آن هم در بهترين زمان سال براي تجارت، اين اجناس روي دست فروشندگان باد كرده و نقدينگي ‌آنها هم به شدت كاهش يافته است.

رييس اتحاديه صنف فروشندگان فرش دستباف مشهد هم به خبرنگار ايرنا گفت: فروشندگان فرش جزو رسته‌هاي صنفي بودند كه وادار به تعطيلي شدند اما در جستجوي راه ديگري براي فروش برآمدند.

هادي مخملي افزود: فرش در زمره اقلام صادراتي است لذا فروشندگان اين بخش درصدد برآمدند از طريق معامله در فضاي مجازي ضرر ناشي از بحران كرونا را جبران كنند.

رييس اتحاديه صنف فروشندگان لوازم خانگي مشهد نيز گفت: در پي شيوع ويروس كرونا، پرهيز مردم از حضور در اجتماعات و كاهش ساعات فعاليت صنوف، فروش لوازم خانگي در اين شهر طي اسفند پارسال تاكنون نسبت مدت مشابه پارسال ۷۵ درصد كمتر شده است.

رضا رزقيان مقدم افزود: شركت‌هاي بزرگ توزيع كالاهاي خانگي در كشور از ۲۰ اسفند پارسال تعطيل كردند بنابراين در اين مدت هيچگونه كالاي جديد به دست فروشندگان در مشهد نرسيده است.

وي ادامه داد: از آنجا كه بحران كرونا ضربه بزرگي به بازار لوازم خانگي زده شايسته است دولت تدبيري اتخاذ كند تا مساعدت لازم براي تاخير در وصول اظهارنامه‌هاي مالياتي اصناف صورت گيرد زيرا صنوف با شرايط كنوني قادر به پرداخت ماليات نيستند.

شرايط ناشي از بحران بيماري كرونا براي تجارت در خصوص بسياري از فروشندگان ديگر از جمله صنوف صوتي و تصويري، فرش ماشيني، لوازم برقي و الكترونيكي، پوشاك و بطور كلي صنوفي كه از ديدگاه عموم غيرضروري به شمار مي‌روند ظرف دو ماه اخير بسيار وخيم بوده است.

اما و اگرهاي فعاليت‌هاي صنفي ديجيتالي

شرايط كرونايي براي صنوف، آنها را وادار به عرضه كالا در فضاي مجازي كرد اما براي بازارهايي با خطرپذيري زياد اقتصادي همچون طلا و خودرو، فعاليت ديجيتالي با اما و اگرهايي مواجه است.

رييس اتحاديه صنف نمايشگاه‌داران خودرو در مشهد به خبرنگار ايرنا گفت: مصرف كنندگان خودرو تخصص زياد در حوزه خودرو ندارند و انجام معامله خودرو در فضاي مجازي ريسك بسيار داشته و احتمال بروز خطا و تخلف در آن زياد است.

حيدري افزود: هم اينك كه بسياري از خودروها از طريق سايت‌هاي اينترنتي "ديوار" يا "شيپور" به فروش مي‌رسند، شكايات متعدد را از سوي مردم در پي دارند كه به اين اتحاديه مراجعه مي‌كنند و درخواست رسيدگي به اين تخلفات را دارند.

وي ادامه داد: هنوز ساز و كار قانوني فروش خودرو در سايت‌هاي اينترنتي متداول نشده و كساني كه تمايل دارند از طريق اينترنت خودرو بخرند بايد حتما از نظر يك كارشناس خودرو براي به حداقل رساندن تخلفات در تبادل اسناد و كيفيت و قيمت خودرو بهره گيرند.

وي گفت: نمايشگاه‌داران خودرو معاملات خود را در واحد صنفي انجام مي‌دهند و ورودي به اينترنت ندارند.

رييس اتحاديه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد نيز به خبرنگار ايرنا گفت: خريد و فروش طلا در اينترنت ريسك بسيار دارد و زيورآلات طلا و نقره‌اي كه در اينترنت به فروش مي‌رسد اغلب اقلام سرقتي يا داراي عيار پايين هستند.

معبودي‌نژاد افزود: در صورتي كه مشكلي در خريد اينترنتي طلا و جواهر بوجود آيد، هيچ نهادي براي رسيدگي به اين تخلف مسووليتي ندارد زيرا فروشندگان هيچ مجوزي براي عرضه در فضاي مجازي ندارند و به نظر مي‌رسد، هنوز ساز و كار لازم براي فروش اينترنتي برخي اقلام فراهم نشده است.

ادامه مطلب


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۰۲:۲۶ توسط:ادمين موضوع:

سپاه در خط مقدم كمك به سيل زدگان جنوب كرمان است

سردار «محمد مطهري» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري شبستان از كرمان جنوب، ضمن تبريك ولادت امام حسين عليه السلام و روز پاسدار و ولادت ابوالفضل العباس عليه السلام و روز جانباز، گفت: سيل اخير با آسيب هايي كه به رودبار جنوب و بخش جازموريان وارد كرد، اين منطقه را در وضعيت اضطراري قرار داد بنابراين در همان ساعات اوليه فرمانده سپاه شهرستان رودبار جنوب، عوامل اجرايي و نيروهاي بسيجي در مناطق سيل زده اين شهرستان حضور يافتند.
جانشين فرمانده سپاه ثارالله استان كرمان به برخي از فعاليت هاي سپاه و بسيج در خدمات رساني به سيل زدگان رودبار  جنوب اشاره كرد و افزود: بلافاصله سپاه دستگاه هاي مهندسي را براي ترميم و تقويت سيل بند حاشيه زهكلوت و بازگشايي راه ها وارد منطقه كرد و از آنجايي كه در پي وقوع سيلاب خانه ها دچار آبگرفتگي شده بودند گروه هاي جهادي دانشجويي و بسيج محلات وارد عمل شده و اقدام به تخليه آب و لاي روبي منازل سيل زدگان و همچنين لاي روبي خيابان ها كردند.
 
وي ادامه داد: در اقدام بعدي با حضور گروه هاي جهادي چندين كارواش و يك قاليشويي صلواتي براي شستن فرش هاي مردم راه اندازي شد.
سردار مطهري ابراز كرد: به منظور خدمت رساني بهتر و سريع تر، منطقه به لحاظ جغرافيايي به ۴ بخش تقسيم شد و با محوريت امام جمعه و با مشاركت طلاب، گروه هاي جهادي، بسيج دانشجويي سپاه ثارالله استان، ستاد اجرايي فرمان امام و ستاد علوي، لشكر ۴۱ ثارالله و ناحيه مقاوت سپاه شهرستان رودبار جنوب كار خدمت رساني آغاز شد و به لطف خدا با اين تقسيم بندي علاوه بر خدمت رساني، مناطق و خانوارهاي سيل زده شناسايي شدند كه با ارزيابي هاي انجام شده از منطقه، در آينده مي توانيم آمار و ارقامي از ميزان خسارت هاي وارد شده را به متوليان و مسئولين ارائه دهيم. 
 
جانشين فرمانده سپاه ثارالله كرمان بيان كرد: يكي ديگر از اقدامات انجام شده توسط سپاه، توزيع اقلام غذايي و همچنين آرد بين خانوارهاي سيل زده است.
 
وي اظهار كرد: با تدابير فرماندهي سپاه ثارالله استان، به منظور ضدعفوني كردن منازل، خيابان ها، معابر و اماكن عمومي، يك گردان جنگ نوين از مردم پايه لشكر ۴۱ ثارالله به جنوب كرمان آورده شد و در ابتدا مناطق سيل زده شهرستان كهنوج را ضدعفوني كردند و امروز نيز با وردو به رودبار جنوب قصد ضدعفوني منازل، اماكن و خيابان ها را دارند تا مردم بدون دغدغه به زندگي عادي خود بازگردند.
 
سردار مطهري اضافه كرد: با توجه به اين كه رودبار جنوب به لحاظ عدم وجود مورد مثبت كرونا منطقه سفيد است بنابراين از گروه هاي جهادي بومي منطقه استفاده كرديم زيرا با ورود نيروهاي كمكي از مناطق ديگر احتمال انتقال ويروس كرونا وجود داشت.
جانشين فرمانده سپاه ثارالله كرمان با بيان اين مطلب كه صبح امروز ماموريت بيمارستان صحرايي نيروي دريايي سپاه در رودبار جنوب به پايان رسيد، ابراز كرد: با احداث بيمارستان صحرايي نيروي دريايي سپاه ظرف چند روز گذشته بيش از ۲ هزار مراجعه كننده ويزيت شده و از خدمات پزشكي، آزمايشگاهي، راديولوژي و دارويي اين بيمارستان بهره مند شدند.
وي بيان كرد: با توجه به هشدارهاي هواشناسي مبني بر احتمال بارش هاي سيل آسا، بنابراين دستگاه هاي سپاه در منطقه رودبار جنوب در حال احداث سيل بند هستند تا خسارت هاي احتمالي به حداقل برسد.
سردار مطهري عنوان كرد: سيل بندهاي آن دسته از روستاهايي كه در حيطه فعاليت ما نبودند، نياز به احداث، ترميم و تقويت دارند بنابراين مي طلبد مسئولين و متوليان امر در اين خصوص چاره انديشي كنند.
 
جانشين فرمانده سپاه ثارالله كرمان عنوان كرد: با توجه به اين كه وسايل برقي و خودروهاي سيل زدگان دچار آسيب شده بود بنابراين تعمير كاران و مكانيك هايي از بسيج اصناف در منطقه حضور دارند تا اين وسايل را تعمير كنند.
مقالات مرتبط:


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۲۵:۵۴ توسط:ادمين موضوع: